FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 3-2

ASTRA - FCSB 3-2. Gigi Becali, NEMILOS cu 3 jucători: „Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 22:52 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 23:02

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a reacționat după înfrângerea echipei sale în fața Astrei Giurgiu, scor 2-3. Florin Tănase, Dennis Man și George Miron au fost principalii vizați de criticile latifundiarului. 

„Când ai 2-0, trebuie să joci fotbal. Trebuia să câștigăm cu 6 sau 7 la 0. Am avut 2-0, dar jucătorii jucau aiurea, fără dorință. Dacă am fi câștigat acest meci, noi eram cam siguri de cupele europene. Așa, avem emoții, nu știm dacă vom câștiga Cupa. Dacă vom juca așa, nu mai câștigăm niciun punct până la final. 

Vina mea e că am uitat că e Tănase pe teren. Trebuia scos, dar eu nu mai știam că e el pe teren. E vorba de bărbăție, ce să mai vorbim de Tănase? Ei sunt copii, sunt copii, sunt copii. Cristian Dumitru e bărbat, e fotbalist, îmi pare rău că nu l-am băgat de la început.

Noi avem apărare? Miron... săracul! Îmi vine să râd când îmi aduc aminte cum cade. Din iarnă, nu va mai juca la FCSB. Săracul de el, vai de capul lui!”, a spus Becali, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Gigi Becali: „Man nu pleacă dacă are atitudinea asta”

„Lui Duckadam i-a plăcut de Man? Foarte bine! Dacă a dat gol, înseamnă că e bun? Niciodată nu pleacă dacă are atitudinea asta”
- Gigi Becali, despre Dennis Man

Astra - FCSB 3-2. Cei mai buni din curtea școlii! Denis Alibec, „dublă” de senzație contra fostei echipe » Revenire de la 0-2 + FCSB e pe 4!

ASTRA - FCSB 3-2. Roș-albaștrii s-au resemnat: „Pierdem meciuri din prostie! Campionatul e gata”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
loko1
loko1  •  30 Iunie 2020, 07:03

Atenție damnule Becali,că vine returul semifinalei să nu ai soarta lui Slovan Liberec,care se credea calificată.Ce îi ceri tu lui Man,ce el e CR?Dă și el un gol de senzație la 100 de zile .Da e talentat ,dar e nevoie și de un șlefuitor.Tu nici de patron nu ești bun,dar faci și pe antrenorul,pentru că te-a lucrat moldoveanul,cum a vrut ,cu Golofca,Roman Miron...

dvd1
dvd1  •  30 Iunie 2020, 02:12

la puscarie cu Becali

1000833093403035
Bolon Yokte  •  30 Iunie 2020, 01:03

De 5 ani spre 6 cu Becali practic antrenor principal ,FCSB nu mai ia titlul! Îl iau numai echipe conduse de antrenori cu licență! Acum posibil Bergodi,posibil Petrescu! De anul viitor și pînă-n 2900 tot la fel! Ageamii (Jijik!) cu apariții telefonice la tv,profesioniștii cu titlul și meciuri in UEFA CL,sau CL. în grupe!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează