FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - GAZ METAN 1-0

ASTRA - GAZ METAN 1-0 // Dumitru Cardoso, încântat de propunerea lui Mirel Rădoi: „Mă face foarte mândru!” + „Imnul e greu, trebuie să-l învăt”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 20:43

Dumitro Cardoso (27 de ani, atacant) a comentat la finalul meciului Astra - Gaz Metan 1-0 posibilitatea de a fi convocat pe viitor la echipa națională a României.

  • CONTEXT: Mirel Rădoi, noul selecționer al României, a declarat că Omrani și Cardoso sunt fotbaliștii din Liga 1 care ar putea fi naturalizați (Detalii AICI)

E ceva care mă face foarte mândru. E frumos. Am vorbit de dimineaţă și cu familia. Poate să mă cheme dacă joc bine, dacă dau goluri sau dacă sunt un om decisiv. Dacă nu, stau acasă.

Imnul nu îl ştiu. E greu, trebuie să îl învăţ”, a declarat Cardoso, fotbalistul medieșenilor.

Dumitru Cardoso joacă pe postul de aripă și are origini românești. În trecut, acesta a mai evoluat pentru Empoli, Napoli, Reggina, Latina, Veria, Nottingham Forest, Alcorcon, Gimnastic și Livorno. 

450.000 €este cota de piață a lui Cardoso

VEZI ȘI:

EURO 2020 // Răzvan Burleanu a făcut 3 anunțuri importante: bazele de pregătire Ghencea, Arcul de Triumf, Giulești și Dinamo au fost înlocuite + România ar putea organiza integral un turneu final

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează