FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA GIURGIU // Dan Alexa a anunțat obiectivul la noua sa echipă: „Va fi greu”

Dan Alexa
Dan Alexa

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 17:44

Dan Alexa (39 de ani) va debuta pe banca tehnică a Astrei Giurgiu sâmbătă, pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoșani.

  • Meciul se va disputa la Giurgiu, de la ora 18:00 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look Sport, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

Antrenorul giurgiuvenilor a anunțat ce obiectiv și-a propus la noua sa echipă și este conștient că nu va avea misiune ușoară.

„Obiectivul clar este accederea în play-off. Încercăm să o luăm pas cu pas. Nu e o muncă ușoară pentru că ne-au plecat jucători importanți. Am avut o perioadă scurtă de pregătire.

Va fi un început de campionat greu. Sigur, și Botoșani are jucători mulți care le lipsesc din sezonul trecut”, a spus Dan Alexa, la TV Digi Sport.

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali explică de ce nu l-a mai adus pe Aissa Laidouni: „Am început să râd și am închis!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează