FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

EXCLUSIV Astra Giurgiu l-a adus pe Dudi Tiram de la Maccabi Netanya

Articol de - Publicat vineri, 28 iunie 2019 13:40

Astra Giurgiu l-a transferat pe Dudi Tiram (25 de ani), fundașul central al israelienilor de la Maccabi Netanya. 

Căpitanul echipei Maccabi Netanya, locul 4 în ultimul sezon din Israel, a semnat cu Astra Giurgiu pentru următoarele două sezoane.

Tiram, unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Macabbi, mai avea contract pentru încă un sezon în Israel. După o discuție cu patronul și cu agenții, a obținut consimțământul lor pentru transfer. Fotbalistul are și pașaport european, portughez.

Anul trecut, Tiram a jucat în 22 de partide și a marcat 3 goluri. În momentul de față cota lui de piață este în valoare de 300 de mii de euro, reprezentând vârful carierei sale.

Astra reprezintă a 6-a echipă de club, toate celelalte fiind din campionatul Israelului, activitatea sa de fotbalist profesionist începând în anul 2013.

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

A venit prima ofertă reală pentru Coman » Fiorentina surprinde cu suma pe care vrea să o plătească

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează