FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

ASTRA GIURGIU // Probleme cu transferul lui Constantin Budescu? Dan Alexa a anunțat când va debuta la Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 29 august 2019 19:13

Constantin Budescu (30 de ani) s-a transferat ieri oficial la Astra Giurgiu, dar nu poate evolua încă pentru echipa pregătită de către Dan Alexa (39 de ani).  

Antrenorul giurgiuvenilor a vorbit despre situația mijlocașului în conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj din etapa a opta a Ligii 1, care va avea loc sâmbătă, 31 august, de la ora 21:00. 

În momentul în care îi va veni cartea verde, îl vom avea şi pe teren. Nu este la parametri excepţionali. Se antrenează de două săptămâni cu noi, însă Budescu este un jucător care poate face diferenţa în orice moment şi este unul dintre jucătorii care şi-au pus amprenta asupra evoluţiilor echipelor unde a jucat”, a spus Dan Alexa, în cadrul unei conferințe de presă. 

„Budi” a mai jucat pentru giurgiuveni în perioadele 2011-2016 și 2016-2017, reușind să înscrie 73 de goluri pentru campioana României din 2016. Mijlocașul ofensiv a jucat ultima dată la Al Shabab, în Arabia Saudită.

VEZI ȘI:

OFICIAL // FCSB s-a despărțit de un fotbalist adus în această vară! Sorin Șerban a fost împrumutat la Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
minell73
minell73  •  29 August 2019, 23:03
Postat de vnelu02 pe 29 August 2019, 20:48

***

Nelutule te-au facut general? Asa se intampla cand frustrarea isi spune cuvantul.

vnelu02
vnelu02  •  29 August 2019, 20:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close