FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra Giurgiu vrea să transfere un jucător de la FCSB: „Da, ni-l dorim!” » În ce condiții se face mutarea

Astra Giurgiu vrea să transfere de la FCSB
Astra Giurgiu vrea să transfere de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 17:57 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 18:52

Astra Giurgiu și FCSB se întâlnesc în această seară în play-off-ul Ligii 1, dar pot fi protagonistele unui schimb de jucători în această vară. Giurgiuvenii și-ar dori să-l repatrieze pe fundașul Claudiu Belu (26 de ani). 

Dani Coman, președintele campioanei din 2016, și-a manifestat în ziua meciului cu FCSB intenția de a-l readuce la Giurgiu pe fotbalistul împrumutat în prezent de roș-albaștri la FC Voluntari. 

„Încercăm să-l aducem la Astra, dar numai dacă va fi lăsat liber”

„Este adevărat că ni-l dorim pe Claudiu Belu. Eu l-am apreciat tot timpul, din toate punctele de vedere: și fotbalistic, dar și uman! Încercăm să-l aducem la Astra, dar numai dacă va fi lăsat să plece liber de către cei de la FCSB. 

Este un băiat senzațional, m-am înțeles mereu foarte bine cu el și sunt convins că și pentru el ar fi un transfer important”, a declarat președintele Astrei, potrivit Prosport.

Claudiu Belu-Iordache n-a primit prea multe șanse la FCSB. Transferat de Gigi Becali vara trecută, fundașul a fost cedat în iarnă, sub formă de împrumut, la FC Voluntari.

Astra Giurgiu vrea să transfere un jucător de la FCSB: „Da, ni-l dorim!” » În ce condiții se face mutarea
Claudiu Belu

9 meciuria evoluat Claudiu Belu pentru FCSB, înainte să fie împrumutat la Voluntari

VIDEO. Mihai Teja: "Nu am nicio baghetă magică. E vorba de muncă, iar băieţii au caracter"

Citește și alte știri din Liga 1: 

Marea controversă a derby-ului care a reaprins lupta pentru titlu: a fost sau n-a fost penalty pentru CFR? 3 foști mari arbitri și 3 foști mari fotbaliști dau verdictul!

EXCLUSIV Cum și-a bătut Dinamo joc de fotbalistul care a răpus-o: „A fost ETICHETAT, cei din club au spus că e un copil fără valoare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
valiza.epo
valiza.epo  •  29 Iunie 2020, 20:18

Il da becali gratis... contra a 6 puncte!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează