FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Astra, noul Rapid? "Mi-a promis că vom avea un rând de echipament de culoare vişinie"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 aprilie 2016 20:05

Daniel Niculae, atacantul Astrei și fost jucător al Rapidului, a vorbit despre posibilitatea ca giurgiuvenii să meargă cu trofeul de campioni în Giulești și despre promisiunea făcută de Dani Coman, actualul președinte al Astrei.

"Îmi pare rău că nu avem şi noi mulţi suporteri, îmi e dor de fanii Rapidului şi de atmosfera pe care aceştia o creează.

Nu ştiu dacă vom juca în Giuleşti sau vom trece cu trofeul pe acolo, însă Dani Coman mi-a promis că în cazul în care vom câştiga campionatul vom avea un al treilea rând de echipament de culoare vişinie", a spus Daniel Niculae conform Digi Sport.

Oamenii implicați acum la Astra și care au evoluat în trecut pentru Rapid sunt Marius Șumudică, Dani Coman, Daniel Niculae și Alexandru Ioniță. 

Astra mai are nevoie de un singur punct pentru a deveni campioană, cu două etape înainte de final, iar următorul meci al echipei antrenate de Marius Șumudică va fi împotriva lui Dinamo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
dinarad
dinarad  •  28 Aprilie 2016, 04:39

Mișto ar fi ca Astra să fuzioneze cu Rapid (și să se numească tot Rapid București BINEÎNȚELES) , Niculae să fie patron la Rapid pentru că Astra oricum nu are suporteri , nu are tradiție , nu are istorie , nu are NIMIC , și Rapidul să meargă în CL.. ASTA ar fi extraordinar. O merită și Rapidul pentru unicii săi suporteri , și Șumudică sau Dani Coman , și jucătorii Astrei și toată lumea ar fi mulțumită (mai puțin steliștii bineînțeles , dar cui îi pasă de ei...).

para.para
para.para  •  27 Aprilie 2016, 01:08

Asa cevaaaaaaaa ?????? Astra in visiniu ?????? Asta e maxima data ghesepeului in primul rand si pe urma publicului tinta, adica fecesebistii.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Aprilie 2016, 23:54
Postat de ang3ldev1l pe 26 Aprilie 2016, 22:45

astia de la *** in ultimii 8/9 ani au terminat o singura data pe locul 3, in rest 6, 5, 7, 8 ect, deci locul 4 ar fi un loc bun pentru clubul lor

***acesti fcdbisti ,au ajuns rau !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează