FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Astralii au început războiul cu Steaua: "Nu știu dacă acolo sunt jucători de acest gen"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2016 18:18

Astra și Steaua s-au duelat în sezonul trecut pentru câștigarea campionatului, giurgiuvenii obținând trofeul.

Acum, cele două echipe sunt văzute ca principalele candidate la titlu, iar mijlocașul Astrei, Florin Lovin, fost jucător al Stelei, a început deja războiul cu formația roș-albastră.

"Eu o văd pe Steaua mai slabă decât anul trecut. Am văzut meciul contra Chiajnei și consider că a început sezonul în modul în care l-a terminat. Nu am văzut o schimbare în bine a jocului.

Cred că Steaua rămâne principala favorită la câștigarea campionatului, prin tradiție, dar cred că îi va fi greu. Va fi o presiune în plus și nu știu dacă Steaua va avea jucători care să facă față presiunii", a spus Lovin la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  22 Iulie 2016, 07:59

De data asta ii dau dreptate lui Lovin. Becali a slabit Steaua prin schimbarea masiva a lotului. Inlocuitorii nu par la nivelul celor plecati. Dar asta nu inseamna ca Astra ar avea vreo sansa...

6.6.6
6.6.6  •  22 Iulie 2016, 06:44

casele de pariuri vor lucra in directia confirmarii predictiei cum ca *** becalista e favorita? si cum vor face, vor cumpara dintre jucatorii adversarelor?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  22 Iulie 2016, 02:09

lovin lovin, musti mana care te-a hranit! oare va avea astra mai multi hotbalisti care sa faca fata presiunii? oare voluntari, gaz metan sau poli tm nu au fotbalisti cum sunt cei de la astra sau steaua? numai voi ma, numai voi, bucurestenii!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează