FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Iubita unui jucător de la FCSB, agresată într-un mall din București: „Era lipit de mine! Îmi trăgea de pungi și de geantă”

Aza Gabriela a trecut prin momente de panică
Aza Gabriela a trecut prin momente de panică

Articol de GSP - Publicat marti, 08 septembrie 2020 14:53 / Actualizat marti, 08 septembrie 2020 15:29

Gabriela Amzaru, cunoscută ca Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu și una dintre cele mai apreciate cântărețe din România a trecut printr-o sperietură groaznică.

Artista a publicat un video pe Instagram în care spunea că a fost agresată de un bărbat într-un mall din București și i-a tras la răspundere pe responsabilii centrului comercial.

VIDEO. Aza Gabriela, agresată într-un mall din București

„Vă transmit să aveți grijă de voi, indiferent unde sunteți. Trebuie să fiți atenți în stânga, în dreapta și în spate. Am fost în mall și am coborât în parcarea subterană și am simțit ceva în spatele meu. Eram pe scara rulantă și simt că cineva din spatele meu trage de pungi și de geantă!

Oameni buni, de ce sunteți atât de răi? Oameni buni, ce căutați în mall să faceți chestia asta?! Era un om foarte dubios în spatele meu! De ce lăsați oamenii ăștia să intre în mall? Acum o lună am fost tot în acel mall, iar un om de la securitate alerga după un om dubios, cu mască și ochelari. M-am dus la omul acela și i-am zis «De ce nu sunați? De ce nu le spuneți celorlalți?» Mi-a zis «Nu răspund la telefon». 

Luați măsuri! De aceea ajungem cum ajungem în țara asta. Urât! Urât! Să stai cu teamă pe stradă? Să stai cu teamă să te duci în mall? Unde este regula pe care ne-a dat-o ministerul sau cine ne-a dat-o? Ăla era fix în spatele meu, lipit de mine! M-am speriat! Sunt șocată de ceea ce văd! Unde e regula? Unde e securitatea din mall? Aveți camere în mall peste tot. Degeaba aveți”, a spus Aza, revoltată de ce i s-a întâmplat.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Cortacero, revoluție în Liga 1! Salarii de titlu la Dinamo: „câinii” au ajuns să plătească mai bine decât o face Gigi Becali la FCSB

A refuzat FCSB din cauza lui Gigi Becali și a ales altă echipă din Liga 1: „Nu suntem compatibili, nu e normal ce face”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
skins_berceni
skins_berceni  •  21 Septembrie 2020, 16:14
Postat de baba_yaga pe 10 Septembrie 2020, 09:08

Așa, și ce legătură are acest articol cu sportul?! A, stai, că m-am prins: cetățeanca asta (de care n-am auzit în viața mea) este prietenă cu un alt cetățean care se presupune că e prieten cu fotbalul. Și cum fotbalul este o ramură sportivă...

V-ati voi tocmai voi sa faceti misto, smecherii aia cu psd in adn fara stadion fara pista, fara patron, fara onoare si caracter..dar sustinut din greu de psd care au modificat sistemul competitional la 16 echipe doar sa nu retrogradati voi ...niste biete oi cu aere de catei.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  10 Septembrie 2020, 14:53

Cica zice duduia: „Oameni buni, de ce sunteți atât de răi?” :))))))))))))))))))))))))) Pai - ori sunt buni, ori sunt rai :))))))

baba_yaga
baba_yaga  •  10 Septembrie 2020, 09:08

Așa, și ce legătură are acest articol cu sportul?! A, stai, că m-am prins: cetățeanca asta (de care n-am auzit în viața mea) este prietenă cu un alt cetățean care se presupune că e prieten cu fotbalul. Și cum fotbalul este o ramură sportivă...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează