FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bănel Nicoliță despre degringolada de la FCSB: „Jucătorii se gândesc doar la «cașcaval», nu mai transpiră”

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2022 18:07 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2022 18:19

Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al celor de la FCSB, spune că jucătorii de la echipa lui Gigi Becali se gândesc prea mult la bani și nu la cum să obțină rezultate pe teren. 

„Eu îl lăsam pe Dică până-n vară, că de aia a fost adus. Echipa își revenise, cu 4 victorii, dar U Cluj i-a dominat clar. Dacă jucătorii nu au nebunia și dorința de a demonstra, de a prinde play-off-ul, nu merge. Jucătorii din ziua de astăzi se gândesc doar la cașcaval. Jucătorii nu mai transpiră. 

Când jucam eu eram în stare să intru și în zid. Mirel, dacă îmi spunea să intru în zid, așa făceam. Nu mai există un căpitan care să îi țină. Dacă tu ca jucător, nu ai ambiția asta de a juca mai bine... Când ajungi la FCSB și îmbraci tricoul ăla.. Frate, trebuie să intri în garduri, în stâlpi! 

Eu n-am mai văzut jucători cu tricoul murdar. Îi văd pe toți curați. Eu eram varză, cu tricoul ud și cu jambierele rupte, dar jucătorii nu mai sunt așa. 

De 7 ani, Becali ia tot ce e mai bun din România. Mă uit la Miculescu, era cel mai bun de la UTA, s-au dat 1.7 milioane pe el. Nu e un băiat rău, dar presiunea este foarte mare. Trebuie ca orice jucător să se depășească. Nu există supărare că te-a certat patronul”, a explicat Bănel Nicoliță pentru Fanatik

Primul contact al lui Bănel Nicoliță cu FCSB: „Eram varză! Am dat probele în pantofi și pantaloni de stofă”

Bănel Nicoliță a debutat în fotbalul mare la Brăila, apoi a ajuns la Poli Timișoara. 

În 2005 a venit transferul la FCSB, iar acesta a povestit la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” cum a avut loc mutarea și cine au fost oamenii cu care a vorbit înainte să semneze contractul. Mai mult, dezvăluie un episod inedit de la prima sa vizită medicală, la București.

„Eram la Brăila, într-o zi de 4 sau 5 ianuarie. Voiam să mă duc să mănânc ceva în centrul orașului. Când să plec, sună telefonul. "Am văzut la televizor că te ia Steaua". Mă sunase un prieten. Am mâncat, tot îmi suna telefonul. Aveam un Motorola d-ăla mare de tot, se auzea în tot restaurantul când suna. Atunci m-a sunat prietenul meu”. Citește declarațiile integrale. 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Mihai Stoica, avertisment pentru fanii Rapidului: „Astea-s glumițe! Dacă au făcut asta, să fie cuminți!” + Câte bilete s-au vândut: „Nu-s puține”

Mihai Pintilii: „Sper să se termine cât mai repede perioada asta și să vină un antrenor” » Ce spune despre FCSB - Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
kordell
kordell  •  05 Noiembrie 2022, 20:26
Postat de VanBasten pe 05 Noiembrie 2022, 19:55

Un roman putinist, antioccidental, simpatizant Sosoaca si antivaccinist. Probabil si adept al familiei traditionale.

Mai progresistule :)))

Coanamare
Coanamare  •  05 Noiembrie 2022, 19:58

Bănele,stai liniștit și ai puțintică răbdare!Dacă mai stă Gigi,doi-trei ani păna vinde,așa cum a declarat,va veni și rândul tău pe bancă,dacă vei fii credincios și cuminte.Termină școală aia de antrenori la Chișinău,dacă n-ai terminat-o până acum și de restul se ocupă Nea Gigi,ca doar "e gândite toate,știe el ce face"

VanBasten
VanBasten  •  05 Noiembrie 2022, 19:55
Postat de ionescugeorge77 pe 05 Noiembrie 2022, 19:17

sa traiesti banele ...un roman adevarat ...care traieste clipa ...

Un roman putinist, antioccidental, simpatizant Sosoaca si antivaccinist. Probabil si adept al familiei traditionale.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează