FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA ELITELOR

VIDEO Mihai Stoica, după bătaia de la Steaua - Dinamo: „Vai de capul lor! Portarul parcă voia să omoare pe cineva”

Derby-ul U19 dintre Steaua și Dinamo, câștigat de gazde cu scorul de 1-0, s-a încheiat cu o bătaie generală între cele două rivale. Mihai Stoica, managerul FCSB, a comentat incidentul în stilu-i caracteristic.
Derby-ul U19 dintre Steaua și Dinamo, câștigat de gazde cu scorul de 1-0, s-a încheiat cu o bătaie generală între cele două rivale. Mihai Stoica, managerul FCSB, a comentat incidentul în stilu-i caracteristic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 20:00 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 20:14

Derby-ul U19 dintre Steaua și Dinamo, câștigat de gazde cu scorul de 1-0, s-a încheiat cu o bătaie generală între cele două rivale. Mihai Stoica, managerul FCSB, a comentat incidentul în stilu-i caracteristic.

„Săracii dinamoviști nici nu mai știu cu cine sunt rivali. Ba cu noi, ba cu ăștia... CSA are atitudinea asta, mi se pare normal. E echipa armatei, trebuie să fie războinici. Nu-i plătim noi? (n.r. - ironic) Vrem să vedem războinici, warriors! 

Arbitrul a luat o decizie pripită când a oprit meciul, se liniștise situația. Suporterul a intrat și a ieșit de pe teren. N-a fost bătaie, a fost îmbulzeală. A fluierat finalul pentru că a intrat suporterul pe teren. Suporterii sunt și foarte periculoși (n.r. - ironic). Dar numai când își trag ceva pe față ca să nu fie recunoscuți și aleargă un copil de 16 ani. Vai de capul lor! Când mă gândesc la ultrașii din Grecia și Polonia și îi văd pe amărâții ăștia că fugăresc un copil....”, a declarat MM la Telekom Sport.

Da, e foarte grav ca un suporter să sară pe teren. Portarul lui Dinamo a ieșit de parcă voia să omoare pe cineva, dar de fapt nu voia să omoare pe nimeni, a vrut să apară și el la televizor
Mihai Stoica, manager FCSB

Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Știa Roman Abramovich ce urmează? Oligarhul rus a luat două decizii majore în ziua în care Rusia a invadat Ucraina

Puștii de la Steaua și Dinamo s-au luat la bătaie 

Întreg scandalul a început după ce un fotbalist de la Dinamo a fost tras de tricou la mijlocul terenului, în timp ce se afla în posesia balonului și scăpa pe contraatac. După acel fault, spiritele s-au încins și scandalul s-a transformat a escaladat Fotbaliștii au sărit la bătaie, iar un fan a izbutit chiar să intre pe teren.

Inclusiv comentatorul meciului a fost surprins de incidentele de la finalul derby-ului: „Nu era nevoie de așa ceva, este totuși un meci de juniori”.

Mihai Stoica, după bătaia de la Steaua - Dinamo: „Vai de capul lor! Portarul parcă voia să omoare pe cineva”
Jucătorii s-au luat la bătaie în derby-ul din Liga Elitelor, foto: Steaua TV, YouTube

După minute bune de tensiune, tinerii fotbaliști s-au calmat, iar roș-albaștrii au sărbătorit alături de suporteri victoria din derby, scor 1-0. Unicul gol al meciului a fost înscris de Iustin Răducan, băiatul fostului fotbalist Narcis Răducan.

George Ogăraru, mulțumit de jocul Stelei în derby-ul cu Dinamo

După meci, directorul tehnic de la Steaua, George Ogăraru, a vorbit atât despre meci, cât și despre conflictul de la finalul duelului. Per total, fostul fotbalist s-a declarat mulțumit de atitudinea steliștilor de pe parcursul meciului:

„A fost un meci la limită, cu un final cu o tensiune peste așteptări. Au fost mai multe altercații. Să vedem ce a zis arbitrul, ce s-a întâmplat. Ne bucurăm că am reușit să marcăm, mai ales că în tur am suferit foarte mult. Spiritul de luptă a fost extraordinar și asta a făcut diferența”.

Citește și:

L-au transferat accidentat? Debutul jucătorului adus de Gigi Becali se lasă așteptat: „Nu vrem să riscăm cu el”

VIDEO Toni Petrea vrea revanșa cu FC Argeș și anunță ce se va întâmpla cu Keșeru: „Eu am mai spus-o, printre rânduri...”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
misterverde
misterverde  •  20 Martie 2022, 11:00

Csa .. o rusine de echipa .... Echipa platita din bani romaniei ... ce fair play .. pentru csa platesc toti romanii .. fie ca sunt dinamovisti, cfristi ,rapidisti, etc ... Cum va simtiti dinamovistilor ? Stiind ca echipa voastra se duce in B .. dar platiti la CSA . O echipa de amatori .. care de 8 ani de zile se fac de ras la amatori beneficiind de toate conditiile ..(conditii de liga 1) ... Va place de bugetarul ogararu .. care primeste salariu de presedinte de tara .. ca sa se joace la amatori .. urmariti interviul cu oprita .. el stie ca o sa zboare de la csa... si spune ca ii pare rau .. ca si la o echipa de liga 1 .. nu gasesti ce gasesti la csa.... bravo romani .. ascundetiva in spatele lui gigi becali .. si distrugeti tara asta ... Cand statul e mai hot decat gigi becali .. ne meritam soarta ... :)))

titiduru22
titiduru22  •  20 Martie 2022, 04:19
Postat de andrei.steaua pe 19 Martie 2022, 21:09

Ma prostanacule ceaușist zis si Revelion, rezultatele la juniori nu contează. Lyon, Ajax nu sunt campioane la Under dar produc jucatori, acesta este scopul unei Academii. In țările civilizate rezultatele la juniori nici nu se pun pe site de către Federatie tocmai pentru a nu încuraja antrenorii sa facă rezultate, ci jucatori. Ce fericire sa ai ca ai bătut Dinamo, Steaua le-a dat 9, 4-1 la echipa a doua ( care este de fapt a treia ). De sus pana jos Dinamo este distrusă de toți pe unde ii prind, clubul este pe topogan, copiii fug pe la alte echipe ca nu mai se pot antrena pe Granitul. Sa vezi cât ești de prostanac, ca te duci cum te fentează Ogararu ( ăla cu whiskey si manele pe autocar ) calculează sa vezi ca Dinamo a avut o medie de vârsta mai mica decât CSA. Ma rog, rezultatele lui Ogararu după 2 ani se văd la echipa mare unde nu ai niciun tânăr reușit, numai ***

Nu v-ati hotarat inca care e Steaua si care e fake-ul :)))

liviuemil
liviuemil  •  19 Martie 2022, 23:03
Postat de Reflector Sv pe 19 Martie 2022, 23:00

Cu tot respectul pt. ziarul dvs, are dreptate colegul de pagina , DE CE OARE ESTE ATAT DE MULT PUBLICAT ACEST INDIVID EXECRABIL DE LA FCSB CE-SI SPUNE "MM" CARE DECLARA IN PERMANENTA RAUTATI INCREDIBILE , JIGNESTE ,ESTE CONFLICTUAL SI TOTUSI NU ESTE INTERZIS LA PUBLICARE ??

Daca te cheama reflector asta nu inseamna ca trebuie sa fii peste tot.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează