FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

VIDEO A jucat la Rapid și Dinamo, dar nu e entuziasmat de meciul direct: „Nu mai e derby, dar ne e dificil să acceptăm asta”

Bogdan Lobonț +30   FOTO
Bogdan Lobonț

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 15:04 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 16:00

Bogdan Lobonț (44 de ani), fost portar la Rapid și la Dinamo, consideră că duelul dintre cele două echipe nu mai reprezintă un derby, având în vedere că are loc în play-out.

Bogdan Lobonț, selecționerul reprezentativei U20 a României, a fost prezent astăzi la lansarea noului magazin oficial al echipei naționale de fotbal a României, Romania Store.

„Lobby” a fost întrebat de reporterii prezenți la eveniment despre „derby-ul Rapid - Dinamo”, având în vedere că s-a aflat în curtea ambelor echipe: între 1997 și 2000 la Rapid, între 2001 și 2002, apoi 2007-2010, la Dinamo.

Răspunsul lui Lobonț a surprins. Fostul portar consideră că duelul formațiilor bucureștene nu mai reprezintă un derby, având în vedere că ambele sunt în a doua grupă valorică a campionatului, play-out-ul.

Săpunaru, enervat la conferința de presă: „Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci e?” + Obiectivul anunțat de fundaș
RAPID - DINAMO
Săpunaru, enervat la conferința de presă: „Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci e?” + Obiectivul anunțat de fundaș

Bogdan Lobonț: „Rapid - Dinamo nu mai e derby astăzi”

„Rapid - Dinamo, derby? E în play-out. Astăzi, din punctul meu de vedere, nu este un derby, ținând cont că ambele echipe joacă în play-out.

Răspunsul meu este valabil astăzi. Dacă în viitor, cele două echipe reușesc să urce și să se întoarcă unde le e locul, putem vorbi din nou de un derby. E ușor să zicem că Rapid - Dinamo sau Rapid - FCSB sunt derby-uri, că așa am crescut cu toții. Ne e dificil să acceptăm că în momentul de față nu sunt derby-uri”, a declarat Lobonț.

Cumulat, Lobonț a adunat peste 170 de meciuri în poarta celor două formații de tradiție ale fotbalului românesc.

Rapid - Dinamo se joacă duminică, 13 martie, de la ora 20:30. Deși Rapid se află în postura de echipă gazdă, duelul va avea loc pe stadionul din Mioveni.

Dacă nici Rapid - Dinamo nu mai e derby, atunci ce meci mai e? Normal că este, o să vedeți pe teren dacă e derby sau nu.

- Cristian Săpunaru, căpitan Rapid 

Mai multe știri din Liga 1: 

Au ieșit scântei la primul antrenament condus de Dusan Uhrin jr la Dinamo! Ce i-a îndârjit pe fotbaliști

Fotbalistul care „merge cu Dan Petrescu la piscină” vrea să plece de la CFR Cluj: „Are o luptă interioară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
ucluj2011
ucluj2011  •  12 Martie 2022, 10:23
Postat de fcsarbitrii pe 11 Martie 2022, 16:05

vezi ca la rapid-steaua,meci din liga4 au fost pe arena nationala peste 30000 de spectatori mai mult decat dublul la cat ai scris tu acolo.

Sunteți în eroare amândoi!!! La Steaua-Rapid în Liga a-4-a au fost 38.000 de spectatori!!! Meciurile dintre Steaua-Rapid-Dinamo au fost dintotdeauna cele mai mari și mai tari derby-uri , DE CÂND E LUMEA!!! INDIFERENT DE CLASAMENT SAU LIGĂ!!! Restul sunt frustrări... răutăți și baliverne ale unora sau altora.

creeperno115
creeperno115  •  11 Martie 2022, 22:44

Mereu e derby

gojgaru
gojgaru  •  11 Martie 2022, 19:06
Postat de emil1986 pe 11 Martie 2022, 18:39

Ba da, e derby pentru mentiere in prima liga. :))

Ia da-ne tu definitia cuvantului derby , nu ca Lobont ar sti ce inseamna .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează