FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DJURGARDEN 1-3

Căpitanul lui Sepsi, atac la șefii fotbalului românesc: „Ne programați când e lumea la Biserică!? Veniți voi pe căldurile astea! Nici salivă nu mai avem”

FOTO: Bogdan Bălaș +49   FOTO
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat joi, 04 august 2022 23:40 / Actualizat vineri, 05 august 2022 00:55

Sepsi a pierdut prima manșă a turului III preliminar din Conference League, scor 1-3, în fața suedezilor de la Djurgarden. Bogdan Mitrea (34 de ani), căpitanul clubului covăsnean, s-a plâns de programul încărcat din perioada următoare. 

Sepsi a încheiat meciul cu Djurgarden, joi, aproape de miezul nopții. Duminică, de la ora 16:00, covăsnenii vor juca împotriva celor de la UTA. 

Laurențiu Reghecampf, încă o victorie mare în preliminariile Conference League
Turul III
Laurențiu Reghecampf, încă o victorie mare în preliminariile Conference League

Formația antrenată de Cristiano Bergodi a jucat în condiții dificile și partida din runda secundă, contra lui FC Argeș, la ora 12:00, când temperatura depășea 30 de grade.

Sepsi se plânge de program: „Noi nu avem voie să amânăm!”

„Jucăm acasă cu UTA și asta e bine. E bine că nu ne-au pus iar la 12 sau la 13. Până la 16 poate ne revenim, nu sunt nici 72 de ore de la acest meci. Djurgardens mi se pare că își amână meciurile din campionat, ei și nu știu câte campionate din Europa, pentru că prioritizează meciurile din cupele europene. Noi n-avem voie să amânăm pentru că nu mai avem timp să jucăm. Și când se joacă Cupa Mondială, noi vom juca.

Ei nu se gândesc la noi și ne pun la niște ore când nici nu poți să stai afară. Aș vrea să vină dânșii să stea, nu să joace, măcar să stea în tribună, să vadă dacă se poate juca fotbal. Faci un sprint și nu mai ai salivă.

 Crezi că-i interesează? Nu contează pentru ei, pentru ei contează ratingul. Ar trebui să se gândească mai mult la jucători pentru că după ne plângem de spectacol. Fotbalul se joacă în nocturnă, nu duminică, la ora 12:00 - 13:00, când lumea e la biserică”, a spus Bogdan Mitrea, la Pro Arena, după eșecul cu Djurgarden.

În actualul sezon de Liga 1, două partide au fost mutate de la data inițială, din cauza programului din Conference League:

  • Meciul dintre FCU Craiova și CFR Cluj, programat inițial sâmbătă, 23 iuliem, a fost mutat duminică, 24 iulie, zi în care au avut loc alte 3 partide! Sepsi a avut de suferit și atunci. Partida lor cu FC Argeș a fost devansată la ora 13:00
  • Partida dintre FCSB și FCU Craiova, programată inițial luni, 1 august, a fost mutată duminică, 31iulie. 

VIDEO Laszlo Dioszegi a explicat la GSP Live gestul pentru care Sepsi a fost amendată de UEFA: „M-am îngrozit când am văzut”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Laszlo Balint: „E un semn de întrebare ce s-a întâmplat în seara asta. Nu mă așteptam”

Nicușor Bancu, bulversat de adversarii din Ucraina: „Nu credeam că sunt chiar atât de buni!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
TzurcanuDePitesti
TzurcanuDePitesti  •  10 August 2022, 12:40
Postat de digitalmasacrer pe 05 August 2022, 15:00

Fiule, ai facut scoala primara la fara frecventa?

prostia nu doare iar lași cum sinteti citește cum sinteti văzuți afara. am plecat din raiul Ala și fusei și persoana publica și cu dosare anticomniste. ce ai caut tu? respiri pe gratis *** ce ești

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rottwailer
rottwailer  •  05 August 2022, 17:48

Au făcut puii dinti! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

istet10
istet10  •  05 August 2022, 17:29
Postat de istet10 pe 05 August 2022, 16:51

***

Ce prosti.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează