FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Continuă polemica! Valeriu Iftime le arată obrazul șefilor de la CFR: „N-au recepționat mesajul pe care l-am trimis”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 12:03

FC Botoșani a învins-o duminică pe CFR Cluj cu 2-1, într-un meci cu un context tensionat. Valeriu Iftime, președintele moldovenilor, a explicat din nou de ce nu a acceptat dorința CFR-ului de a amâna partida. 

„În prima discuție pe care am avut-o cu Bogdan Mara, eu am fost de acord (n.r- cu amânarea), dar am spus că trebuie să-mi întreb jucătorii și staff-ul. Mi s-a părut că e un meci important cu Celtic și am vrut să-i ajut, dar nu în detrimentul echipei mele.

Am vorbit, iar jucătorii mi-au spus că nici nu se pune problema. I-am întrebat apoi pe jucătorii mei dacă ar fi de acord să amânăm dacă cei de la CFR ne plătesc banii (n.r - suma restantă pentru transferul lui Golofca). Fotbaliștii au spus «da».

Am trasmis acest mesaj celor de la CFR Cluj, ei n-au recepționat ce trebuie și s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat Iftime, la TV Digi Sport. 

Vezi și: 

BOTOȘANI - CFR CLUJ 2-1 // Marius Croitoru: „Nu mint. Știţi de ce nu am amânat meciul?”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
qwerty007
qwerty007  •  10 Decembrie 2019, 03:33

Ai o datorie,o platesti !! Daca e adevarat ce spune,seful de la Botosani are dreptate !

1_0_1_0
1_0_1_0  •  09 Decembrie 2019, 17:10

In loc sa se bucure ca o sa primeasca bani pentru petarda aia de golofca, face pe nebunul. In locul lui Petrescu l-as fi lasat pe Golofca pe scarile vilei lui iftime...cu un bilet de gat.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  09 Decembrie 2019, 17:07
Postat de 1_0_1_0 pe 09 Decembrie 2019, 17:01

Oare cine se crede soldoveanul asta cu aspect de ***? Pe cine vrea sa impresioneze cu grozaveniile astea? Se da rotund pentru nimic.

**** = bos.... om al strazii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează