FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - CRAIOVA

BOTOȘANI - CRAIOVA. Arbitrul Istvan Kovacs a aflat cu doar 10 minute înainte de meci că are coronavirus: „Am avut inspirația să verific mailul”

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 19:52 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 21:42

Istvan Kovacs, 36 de ani, trebuia să fie la centru la partida Botoșani - Craiova, dar a fost înlocuit cu rezerva Bogdan Dumitrache, după ce arbitrul din Carei a aflat că are coronavirus, chiar la stadion.

Surse de la gruparea moldavă, confirmate de GSP, spun că Istvan Kovacs s-a dus la meci, a ieșit la încălzire, dar când s-a întors în vestiar și mai erau 10 minute până la start a primit pe telefon rezultatul testului covid, care era pozitiv.

BOTOȘANI - CRAIOVA. Arbitrul Istvan Kovacs a aflat cu doar 10 minute înainte de meci că are coronavirus: „Am avut inspirația să verific mailul”
Istvan Kovacs la încălzire înainte de meci. Captură Look Sport+


Testul fusese făcut de UEFA, deoarece Kovacs urma să arbitreze în cupele europene săptămâna viitoare.

Arbitrul a anunțat că nu mai poate continua și a fost înlocuit de rezerva Bogdan Dumitrache, din București.

Eu am respectat regulamentul. Am avut inspirația să verific mailul, am găsit acolo rezultatul testului și imediat am anunțat observatorul partidei. Mă bucur că meciul s-a putut disputa
Istvan Kovacs, conform FRF.ro

Ce spune FRF:

Arbitrul Istvan Kovacs a călătorit singur și a respectat toate normele prevăzute în protocolul medical și, întrucât ceilalți membri ai brigăzii nu au fost considerați contacți direcți, ”centralul” i-a cedat rolul său celui de-al patrulea arbitru delegat pentru această partidă, Bogdan Dumitrache. Noul arbitru de rezervă a fost numit Mihăiță Noroc. Conform protocolului de desfășurare a Ligii 1, arbitrii și jucătorii sunt testați la fiecare 14 zile. Precedentul test efectuat de Istvan Kovacs fusese în data de 12 noiembrie, iar rezultatul a fost negativ.

AICI ai toate detaliile despre Botoșani - Craiova!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
mosh.gerila...
mosh.gerila...  •  22 Noiembrie 2020, 11:09

Ia, de curiozitate, să văd dacă mi-au deblocat neo-bolșevicii contul!!

reddm
reddm  •  22 Noiembrie 2020, 09:39

Te-a ajuns răul făcut împotriva lui Dinamo.

2470196376539519
Eduard Antoniu  •  22 Noiembrie 2020, 09:07

Blat cinstit.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează