FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

BOTOȘANI - FCSB // VIDEO Andrei Miron, pregătit pentru „frustrările” lui Becali: „Sper să nu aibă de ce să se ia de mine”

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 februarie 2020 17:50

FCSB joacă la Botoșani în prima etapă din play-off. Andrei Miron, fundașul transferat de Gigi Becali în iarnă chiar de la adversara din Moldova, e pregătit pentru noua aventură. 

  • Botoșani - FCSB e sâmbătă, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus.

„M-am adaptat foarte bine, cunoşteam mulţi jucători de la echipă şi m-am integrat foarte repede. Jucăm cu o echipă foarte bună, cred eu că este un  avantaj pentru noi deoarece jucăm cu o echipă care joacă deschis şi ne avantajează pentru că noi avem probleme doar cu echipele care se închid şi joacă pe două linii. Perioada mea de 4 ani jumătate la Botoşani s-a încheiat, acum sunt jucătorul celor de la FCSB, trebuie să mă gândesc doar la acest club şi să le ofer informaţii pe care le ştiu eu să obţinem 3 puncte”, a declarat Miron într-o conferință de presă. 

Miron: „Sper să nu fiu criticat de Becali”

„Dânsul bagă bani în această echipă şi este normal când ceva nu merge la echipă să îşi arate frustrările. Sper eu să nu mai aibă de ce, să reuşim să câştigăm meciurile care urmează şi să reuşim să urcăm în clasament”, a spus Miron. 

VIDEO // Miron, pregătit pentru criticile lui Becali

Vezi și: 

Gigi Becali, atac la Dan Petrescu după Sevilla - CFR Cluj: „Plânge ca bocitoarele și face circ! Așa ne place nouă să ne facem de râs”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  28 Februarie 2020, 18:54

Stai linistit Miroane, vine si vremea ta. Si nu vei mai da cu capul pentru 1-0, din pura oftica.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează