FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Bună dimineața, FCSB! » Gigi Becali se mișcă prea rapid pentru departamentul de comunicare. Ce au postat azi pe facebook roș-albaștrii :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 10:43

FCSB a anunțat de-abia astăzi numirea oficială a lui Narcis Răducan (44 de ani) în funcția de director sportiv. 

Deși Narcis și-a început activitatea în urmă cu o săptămână la vicecampioana României, clubul finanțat de Gigi Becali l-a prezentat pe site-ul oficial în această dimineață. 

COMUNICAT OFICIAL FCSB 

„Bine ai venit, Narcis Răducan! 

FCSB anunță că Narcis Răducan va ocupa funcția de Director Sportiv al clubului nostru. 

Fostul jucător și conducător al echipei noastre revine la FCSB după o pauză de peste șapte ani, perioadă în care a ocupat funcții de conducere la Oțelul Galați, FC Viitorul, CS Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, ASA Tîrgu Mureș și Pandurii Târgu Jiu. 

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese la FCSB! 

Mai jos puteți citi o declarație oferită de Narcis Răducan:

«Mă bucur foarte mult că am revenit la echipă. Sunt momente dificile ale clubului, dar sunt sigur că, prin decizii ferme și comunicare eficientă, le vom depăși»”, se arată în comunicatul vicecampioanei.

Bună dimineața, FCSB! » Gigi Becali se mișcă prea rapid pentru departamentul de comunicare. Ce au postat azi pe facebook roș-albaștrii :D

L-A ÎNLOCUIT PE MIHAI STOICA 

Răducan ocupă în acest moment locul lăsat liber de Mihai Stoica (54 de ani), care și-a dat demisia de la FCSB pe 7 august. 

Narcis a jucat la Steaua în două rânduri, în sezoanele 1995-1996 și 1997-1998. Răducan a mai fost și director sportiv la FCSB, în perioada octombrie 2010 - mai 2012. 

Vezi și:

Bogdan Argeș Vintilă la FCSB // Nu există 3 mai slabi ca el! Mărunțișurile cu care se prezintă Vintilă la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
484647715224966
Marian Boeangiu  •  24 August 2019, 21:57

Cand vrei sa joci ca Viitorul e ceva in neregula pentru ca echipa lui Hagi a luat dubios un campionat si a fost penibila in Europa. Iar "numeroasele si extrem de valoroasele "produse marca Hagi sunt in Europa MEDIE ,NU MARE CA VALOARE ,UN MARE FAS. Da Doamne sa ma insel! Sa fie numai o perioada de trecere, de crestere ,dupa care sa apara saltul calitativ evident . Nu sunt semne si nu din cauza vanzarii jucatorilor ci numai datorita tipului de jucatori care ies din Academie. FARA CALITATI DE FOTBALISTI :viteza, dribling, joc de cap, joc "cu cap" , centrari etc. Decat suturi de la distamta ceva mai multe si mai bune. ATAT! Vreau sa fiu contrazis dar prin fapte, argumentat nu pe pareri si pe realizari punctuale.

spartcapus
spartcapus  •  24 August 2019, 14:34

Clona gigista are inregistrate culorile galben si albastru! Mai aberati mult cu minciuna ros-albastra?

sexilian
sexilian  •  24 August 2019, 14:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează