FOTBAL  »  Superliga  »  CĂLĂRAȘI - CHIAJNA 2-0

CĂLĂRAȘI - CHIAJNA 2-0 // Adrian Falub acuză lipsa de fair-play a Dunării: „Unde suntem? Ce e asta?!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 20:47

Concordia Chiajna a pierdut la Călărași, scor 0-2, și a retrogradat în Liga 2 (Luchin 76, Ammari 90+4). Adrian Falub, antrenorul oaspeților, a acuzat lipsa de fair-play a adversarilor.

„Noi am încercat să salvăm echipa. E mare păcat. Îmi doream mult, dar nu am ales bine în iarnă. Îmi asum alegerea jucătorilor, e vina mea pentru tot ce s-a întâmplat.

Astăzi au ajuns la poarta noastră din două aruncări de la margine. Dar când iei atâtea goluri... Apoi au aruncat de 15 ori mingea în teren. Ce e asta? Bate-ne pe teren, am înțeles. Dar să tot strigi de pe banca de rezerve către copii să arunce mingea în teren? Unde suntem?! Ăsta e fotbal?!”, a declarat revoltat Adrian Falub la TV Telekom Sport.

În minutele de final, Falub a fost aproape de un conflict fizic cu unul dintre oamenii de pe banca gazdelor: „La fiecare fază se ridica și ne înjura. I-am zis că, dacă e așa bărbat, să se ridice și să vină, nu să stea în spatele a trei oameni!”.

„Eu mi-aș dori să rămân, sincer. Am o datorie morală față de domnul președinte. Mi-aș dori să promovez echipa. Dar dcă nu mai are încredere în mine, asta e”
Adrian Falub, antrenor Chiajna

Vezi și: 

Clasamentul LIVE din play-out, programul etapei și statistici

DUNĂREA - CHIAJNA 2-0 // Dunărea respiră după victoria cu Concordia! Ilfovenii lui Falub au retrogradat matematic în Liga a 2-a

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  23 Mai 2019, 02:21

Ca ei aveau singurul teren artificial nu era un avantaj?!?

gazistu
gazistu  •  22 Mai 2019, 23:50

DA..CE SA SPUNA SI EL...da vine pe oricine.,,ca M Lucescu, cand pierdea, orice era de vina, arbitrii, vantul, ploaia, gazonul, soarele, vantul, umiditatea, norii, umbra, iarba....cauta scuze dinastea ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zazy
zazy  •  22 Mai 2019, 22:21

O echipa fara suporteri si traditie ... nu e nici o pierdere

Vezi toate comentariile (6)
Comentează