FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

CALCULE // Șansele lui Dinamo la play-off, după „naufragiul” de la Sibiu: care e marele avantaj

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 14:57

Chiar dacă a pierdut șansa să urce pe loc de play-off, Dinamo are meciuri directe cu Botoșani și Gaz Metan, fix echipele cu care se luptă pentru o poziție în primele șase. 

Dinamo a pierdut lamentabil cu Hermannstadt, 2-4, iar jucătorii au părăsit gazonul cu capetele plecate. Cu o victorie sâmbătă seară, „câinii” ar fi urcat pe locul 6, iar Gaz Metan ar fi ieșit din zona play-off-ului. 

Chiar și așa, echipa lui Uhrin este în continuare la mâna ei! Roș-albii se luptă în acest moment pentru locul 6 cu Gaz Metan și FC Botoșani, și va întâlni ambele echipe în perioada următoare. 

Cu moldovenii vor juca la Botoșani, peste două etape, iar cu trupa lui Edi Iordănescu chiar în ultima etapă a sezonului regulat, la Mediaș. Avantajul „câinilor” este că meciul decisiv cu Mediaș va fi după pregătirea de iarnă, deci dinamoviștii vor avea timp pentru a regla minusurile și eventual pentru a se întări cu jucători noi.

  • Sursă foto: Facebook FC Hermannstadt

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Negoiță, decizii șoc! Florin Prunea și Ionel Dănciulescu OUT din „Ștefan cel Mare”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
energydrik
energydrik  •  13 Decembrie 2019, 10:15
Postat de Marcel Jeler pe 12 Decembrie 2019, 12:01

Pai tocmai asta este motivul pt care nu arte cum sa prinda playoff ul, si GAZUL si BOTOSANI sunt mai bune la acest moment decat ei.

Mai joaca si in deplasare. Cu toate astea, eu zic ca Dinamo scoate 4 puncte in astea 2 partide si se califica play off. Personal ma bucur, ca asa o sa aiba si CFR argat ... precum are FCSB pe Viitorul si Astra.

560928364107122
Marcel Jeler  •  12 Decembrie 2019, 12:01

Pai tocmai asta este motivul pt care nu arte cum sa prinda playoff ul, si GAZUL si BOTOSANI sunt mai bune la acest moment decat ei.

anastasiu
anastasiu  •  11 Decembrie 2019, 23:44
Postat de jack_the_stripper pe 11 Decembrie 2019, 09:23

Aici o cam dai în bară... Eu îmi doresc (chiar dacă e imposibil) ca FC D 1948 SA să ajungă în playoff. Ar mai bate un record: înfrângeri pe toată linia...

Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se-mplineasca!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează