FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NEWS ALERT S-a aflat când revine Florinel Coman! FCSB confirmă: „Așa spune protocolul”

Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga) ar urma să fie apt pentru FCSB în aproximativ o lună și jumătate.
Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga) ar urma să fie apt pentru FCSB în aproximativ o lună și jumătate.

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 17:34 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 17:54

Florinel Coman (23 de ani, extremă stânga) ar urma să fie apt pentru FCSB în aproximativ o lună și jumătate. Ultimul său meci datează din 25 martie, când a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori în debutul partidei România - Macedonia de Nord 3-2.

„În două săptămâni Coman va repeta RMN-ul. Merge bine recuperarea, deocamdată face alergări din ce în ce mai accelerate, dar în linie dreaptă, nu are voie să întoarcă brusc. 

Medicul nostru colaborează cu un profesor celebru din Finlanda, care la probleme de acest gen este numărul 1. Dacă RMN-ul iese bine, în următoarele 5 săptămâni va trece treptat până când va ajunge să se antreneze cu echipa, așa spune protocolul”, a declarat MM Stoica, managerul lui FCSB, într-un live pe Facebook.

Mihai Stoica: „Florinel Coman s-a accidentat la națională”

De asemenea, oficialul lui FCSB a contrazis staff-ul naționalei, afirmând că Florinel Coman s-a accidentat la convocare.

„Coman s-a antrenat normal 3 zile la echipa națională, avea o pubalgie, dar putea juca. El la națională s-a accidentat”, a mai spus Mihai Stoica.

  • CONTEXT: Rădoi și Dică l-au titularizat pe Coman în primul meci al României din martie, cu Macedonia de Nord (3-2), dar atacantul a rezistat pe teren numai 13 minute.
  • Ulterior, Nicolae Dică, secundul naționalei, a confirmat dezvăluirile Gazetei: Coman a ascuns o accidentare înainte de venirea la lot!

1 gola marcat Coman în acest sezon, în 19 meciuri din campionat

Totul despre Sepsi - FCSB:

Citește mai multe articole despre FCSB:

FCSB ignoră complet naționala: „Ce să facă jucătorii acolo, pe cine interesează?!”

MM Stoica a recunoscut că are rol decorativ la FCSB: „Mă implic cât mi se permite!” » Ce mutare s-a făcut peste capul lui + Dezvăluie ce transferuri vrea Gigi Becali

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
remarque
remarque  •  15 Mai 2021, 20:11

era accidentat cand a fost convocat. Dar s-a vrut cu orice pret selectia in speranta ca prinde un transfer. Posibil sa fi minimizat gravitatea accidentarii. De permisul ucrainean a lui Coman ce se mai aude? Justitie pe Dambovita? Acarul Paun este vinovat?

abelind
abelind  •  15 Mai 2021, 19:24

La Făurei ajunge , la fratele Bănel ...

elgabri
elgabri  •  15 Mai 2021, 19:22

Acum revine cu permis de Rusia care i cel mai tare

Vezi toate comentariile (5)
Comentează