FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Reacție acidă a Ioanei Timofeciuc, după sfatul dat de Sabău lui Florinel Coman: „La baza răutății stă frustrarea și frica”

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 12:04 / Actualizat joi, 04 martie 2021 14:44

Florinel Coman s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins fără permis de conducere pe drumurile publice, iar Ioan Ovidiu Sabău crede că persoanele implicate în viața personală a fotbalistului i-ar putea afecta cariera. Ioana Timofeciuc, iubita fotbalistului, a reacționat după declarațiile lui Sabău.

UPDATE Reacția Ioanei Timofeciuc: „Iubirea va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor plini de răutate”

Iubita lui Florinel Coman, Ioana Timofeciuc, a reacționat pe contul de instagram după declarația lui Ioan Ovidiu Sabău, cel care a avertizat că i-ar putea ruina cariera fotbalistului de la FCSB: „Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic atât de mare încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stă întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”

Ioana Timofeciuc și-a șters toate pozele de pe contul ei și a postat următorul mesaj la story: „Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”, a mai scris iubita fotbalistului.

Știre inițială:

Ioan Ovidiu Sabău a analizat situația în care se află Florinel Coman, iar fostul campion cu Dinamo și Rapid este de părere că prietena sa ar trebui să înțeleagă că l-ar putea sprijini pe jucător, care se află într-un moment delicat din cariera sa.

Ioan Ovidiu Sabău: „Partenerul trebuie să înțeleagă că trebuie să faci sacrificii”

„A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni.

Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la emisiunea Fotbal Look.

+45 FOTO

Ioan Ovidiu Sabău: „Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera”

„A greşit, trebuie ajutat. Trebuie să înţeleagă şi el că ce a făcut nu e bine. E o victimă pentru că anturajul în care se află, nu îl văd atât de matur la vârsta lui. E influenţat foarte uşor. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte buni. E cunoscut, are bani, îl ştie lumea.

Ceilalţi din echipă trebuie să vorbească cu el. Un gest de acest fel te poate termina. Poate să îţi distrugă cariera. Clubul trebuie să îl ajute. Sper să fie atât de matur încât să tragă anumite concluzii de aici şi să nu uite. Trebuie să fie un exemplu pentru ceilalţi, să nu facă aşa ceva” a mai spus Sabău pentru sursa citată.

Florinel Coman, vacanță la munte

Florinel Coman încearcă să uite de scandalul în urma căruia s-a ales cu dosar penal. Fotbalistul prins de polițiști gonind peste limita legală de viteză, fără permis de conducere valid, s-a refugiat pentru câteva zile pe Valea Prahovei, alături de iubita lui, Ioana Timofeciuc.

VIDEO. Andrei Prepeliță despre inconștiența lui Florinel Coman

Citește și alte știri din fotbalul intern:

Continuă scandalul din Cupa României! Sugerează că a arbitrat la comanda patronului: „Priviți imaginile. E ca și cum arbitrul ar fi avut o altă Sarcină”

Mărțișor exploziv pentru Dinamo » Luna martie poate fi decisivă pentru „câinii roșii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (49)
mattteo
mattteo  •  05 Martie 2021, 10:53
Postat de mihaiviteazul pe 04 Martie 2021, 16:15

Într-o țară unde Tzancă Uraganu are Rolls Royce în garaj,nu mă surprinde că o fătucă la fel de galvanizată dar cu un portbagaj mai generos, se iubește prin ziare cu banii unuia incapabil să înțeleagă ce și de ce se-ntâmplă....

Dar mai vezi tu vreo tara din Vest care nu e asa? Franta si USA sunt pline de astfel de imigranti care vor drepturi si "manelizarea" societatii. E plin de cultura "ghetto"

10207202405083487
Nanu Daniel  •  05 Martie 2021, 09:43
Postat de Nanu Daniel pe 04 Martie 2021, 17:09

"Reţelele de socializare dau drept de cuvânt unor legiuni de *** care înainte vorbeau numai la bar după un pahar de vin, fără a dăuna colectivităţii. Erau imediat puşi sub tăcere, în timp ce acum au acelaşi drept la cuvânt ca şi un premiat cu Nobel. Este invazia imbecililor. Televiziunea a promovat *** satului faţă de care spectatorul se simţea superior. Drama internetului este că l-a promovat pe *** satului ca purtător de adevăr". ..... Umberto Eco

L-ati moderat pe Umberto Eco....*** ! :) Va laudati ca atentati la Oscar dar dati cu mucii-n fasole ...grupa mare. :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  05 Martie 2021, 09:18

Aglomeratie marea care sa fie cea mai....,ca oricum toate sunt.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează