FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

"Cârtița" din vestiarul Astrei! Cum s-a schimbat Lovin în doar câteva luni și cum a fost dat de gol de Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 10:11

”Lovin e impresarul jucătorilor de la Astra. El a intermediat transferul lui Morais, el a venit cu Alibec la mine acasă. Tot cu el am vorbit şi pentru Budescu. El face tot acolo, îi ajută pe băieţi", a spus Becali la TV Digi Sport.

  • Gigi Becali a anunțat că se află într-o relație foarte strânsă cu Florin Lovin, fotbalist al Astrei trecut în trecut pe la FCSB;
  • Patronul roș-albaștrilor a surprins când a anunțat că a negociat cu Florin Lovin transferul mai multor jucători de la Giurgiu la FCSB, dar a mai obținut și alte informații de la acesta. 

Ce zicea Lovin la începutul anului 

"Sub nicio formă nu voi putea lucra în departamentul unui club, cu atât mai puţin la Steaua , cu Gigi Becali. Şi atunci când am fost acolo, în fiecare vară sau iarnă eram trimis la echipa a doua pentru că nu-i împărtăşeam opiniile şi nu-i plăcea dânsului acest lucru" a declarat Lovin la începutul anului.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dorins
dorins  •  05 Mai 2017, 15:28

Dumele lui jiji încă mai funcționează!?Întâmplător, a băgat fitilul ăsta câteva zile înainte de meciul direct!

adytza74
adytza74  •  05 Mai 2017, 11:25

Asta e o alta cioaca de-a lui Becali ,de a dezbina echipele adverse.

138672209828437
Gelu Oanca  •  05 Mai 2017, 11:21

Las amenda cu jumatate de salar ,si las da la echipa secunda.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează