FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Turcii de la Denizlispor plătesc pentru a-l transfera pe Cătălin Golofca de la Botoșani!

Cătălin Golofca
Cătălin Golofca

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iunie 2019 14:40

Cătălin Golofca ar putea pleca de la FC Botoșani. Atacantul de 29 de ani a primit o ofertă de transfer în Turcia, la Denizlispor, formație nou-promovată, acolo unde a ajuns Cristi Săpunaru.

După ce l-au pierdut pe Andrei Burcă, transferat la CFR, moldovenii s-ar putea despărți în această vară și de Cătălin Golofca. Oficialii turci au înaintat o ofertă de 200.000 de euro pentru transferul jucătorului.

În sezonul tocmai încheiat, Golofca a jucat în 39 de meciuri, toate ca titular, a reușit 7 goluri și a dat patru pase decisive. Cătălin este cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt, iar transferul acestuia ar fi primul la o echipă din străinătate.

400.000 €a plătit Gigi Becali celor de la Botoșani pentru a-l lua pe Golofca în vara lui 2017

A semnat și Cristi Săpunaru

La echipa nou promovata Denizlispor a ajuns Cristi Săpunaru. Fundașul central de 35 de ani era liber după despărțirea de Kayserispor, formația la care a evoluat din iulie 2017.

Adversari cu Marius Șumudică

Cei doi români se vor duela cu Marius Șumudică. Antrenorul a acceptat oferta de la Gazişehir Gaziantep, recent promovată după play-off, și a revenit în Turcia după un an.

Vezi și:

Gianluigi Buffon, înlocuitorul lui Iker Casillas la FC Porto? Presa din Italia aruncă BOMBA în mercato din Europa!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
dora
dora  •  13 Iunie 2019, 15:21

Bunicel jucător !

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Iunie 2019, 15:14

golofca ienicerul,2 luni și revine împrumut la botșani ăi !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează