FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Claudiu Keșeru s-a pronunțat! Ce spune atacantul despre o posibilă revenire la FCSB alături de Reghecampf

Claudiu Keșeru (dreapta) și Laurențiu Reghecampf au colaborat la FCSB între ianuarie și mai 2014
Claudiu Keșeru (dreapta) și Laurențiu Reghecampf au colaborat la FCSB între ianuarie și mai 2014

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 08:09 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 08:09

Claudiu Keșeru (33 de ani), în prezent în Bulgaria, la Ludogorets, spune că nu ar reveni alături de Laurențiu Reghecampf (44) la FCSB.

„Tricolorul” ajungea la FCSB în 2014, de la Bastia, atunci când Laurețiu Reghecampf era antrenorul echipei. Deși perioada petrecută alături de Reghecampf la FCSB a fost plină de succes, Keșeru spune că nu s-ar întoarce la FCSB doar pentru că antrenorul ar reveni acolo.

„Nu ar fi persoana care să mă convingă să mă întorc. Au fost alte persoane cu care am avut o relaţie mai strânsă”, a dezvăluit acesta pentru AntenaSport.

Până ca Reghecampf să revină la FCSB, acesta și-a trimis colaboratorii acolo. Toni Petrea (antrenor secund) și Thomas Neubert (preparator fizic) urmează să revină la echipa lui Gigi Becali, într-o posibilă pregătire a terenului pentru întoarcerea lui Reghe.

Keșeru, de 5 ani în Bulgaria

Luna viitoare se vor împlini 5 ani de când Keșeru a fost transferat la Ludogorets, în Bulgaria. De atunci, românul a devenit golgheterul all-time al clubului din țara vecină, marcând 115 goluri în 195 de meciuri. „Am devenit ca și un scaun din club deja”, a spus Keșeru, în glumă, pentru sursa citată.

28 de goluri și 9 pase decisivea adunat Keșeru la FCSB, în 48 de meciuri

2.4 milioane de euroeste cota de piață a lui Keșeru, potrivit transfermarkt.com

Citește mai multe știri despre FCSB:

CRAIOVA - FCSB. Duel direct între cei mai buni atacanți români » Coman vs Mihăilă, confruntarea din care Rădoi va alege titularul naționalei

FCSB. Adevăratul motiv pentru care Reghecampf „îl ajută” pe Gigi Becali » De ce pleacă Petrea și Neubert de la Al Wasl

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
3101575123247794
Alice Popa  •  12 Iulie 2020, 09:33

De ce ar pleca Keseru de la un club unde e respectat la altul unde l-ar face patronul presh de sters pe jos?! De ce ar pleca de la vreo 20.000 de euro pe luna la 5.000?!? De ce ar pleca de la o echipa cu multi suporteri la una cu ZERO abonati?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează