FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

„E foarte greu!” » Ce spune Leo Grozavu despre o eventuală venire la FCU Craiova

Leo Grozavu / Sursă foto: Bogdan Bălaș (GSP)
Leo Grozavu / Sursă foto: Bogdan Bălaș (GSP)

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 18:30 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 18:45

Leo Grozavu, antrenorul demis săptămâna trecută de la Sepsi Sfântu Gheorghe, a vorbit despre posibilitatea de a o prelua pe FCU Craiova. GSP.ro a scris astăzi că tehnicianul de 54 de ani se află pe lista lui Adrian Mititelu pentru postul vacant de A1 de la FCU Craiova 1948

Grozavu spune că nu a fost contactat deocamdată de clubul patronat de familia Mititelu, dar că e pregătit pentru „orice provocare la nivelul Ligii 1.”

Leo Grozavu: „E foarte greu să iei o echipă în timpul campionatului”

„Nu, nu m-a căutat Craiova. În momentul de față, nu cred că e cazul. E mult prea proaspătă despărțirea. Am plecat de la Sepsi cu capul sus. Au fost doar lucruri pozitive. E nevoie de relaxare mentală, fizică, plus că e foarte greu să iei o echipă în timpul campionatului. Fiecare antrenor are altă strategie, e destul de dificil. Trebuie să fii reîncărcat total pentru o nouă provocare. 

În Craiova sunt două grupări cu ambiții mari, infrastructură foarte bună. Dar sunt mult mai multe lucruri de pus la punct atunci când semnezi un contact. În momentul actual, sunt pregătit pentru orice provocare la nivelul Ligii 1, dar depinde de cei care mă ofertează, de modul în care văd fotbalul”, a spus Leo Grozavu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

Șumudică negociază cu FCU Craiova: „Vreau să vorbesc cu Mititelu senior!” » Condiția antrenorului
FCU Craiova
Șumudică negociază cu FCU Craiova: „Vreau să vorbesc cu Mititelu senior!” » Condiția antrenorului

Eugen Neagoe și Leo Grozavu, posibilii înlocuitori ai lui Adrian Mutu la FCU Craiova

Din informațiile GSP.RO, Eugen Neagoe (54 de ani), ultima dată „principal” la Astra, și Leo Grozavu (54) sunt printre variantele oltenilor. 

Grozavu s-a despărțit oficial de Sepsi OSK în urmă cu 3 zile, din cauza rezultatelor sub așteptări din acest început de sezon. 

Eugen Neagoe este liber de contract din mai 2021, când Astra a renunțat la serviciile sale. Neagoe i-a pregătit pe giurgiuveni timp de 32 de meciuri sezonul trecut, în care a obținut 13 victorii și 12 egaluri, fiind învins de 7 ori. 

Neagoe e în pole-position pentru a deveni noul „principal” de la FCU, fiind deja contactat de conducerea clubului. El ar fi tentat de o revenire în orașul în care a fost fotbalist, rămâne de văzut dacă cele două părți se vor pune de acord în privința salariului și a clauzelor. 

Eugen Neagoe a mai antrenat-o pe FCU Craiova pentru scurt timp în 2005, apoi vreme de 3 luni în 2009.

VIDEO Dragoș Albu: „Am pierdut o luptă, nu războiul!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mititelu Jr., prima reacție după plecarea lui Mutu: „Incredibil ce s-a întâmplat cu CSU Craiova!”

Șumudică negociază cu FCU Craiova: „Vreau să vorbesc cu Mititelu senior!” » Condiția antrenorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează