FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

OFICIAL CFR Cluj a anunțat al treilea transfer al verii! L-a prezentat pe jucătorul care l-a entuziasmat pe Șumudică

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 10 iunie 2021 13:22 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 13:52

CFR Cluj și-a prezentat azi al treilea transfer al verii: mijlocașul Anas Tahiri (26 de ani).

După Rachid Bouhenna și Johnatan Rodriguez, campioana a oficializat azi transferul lui Tahiri, mutare anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor.

Bine ai venit, Anas Tahiri! 

 Clubul CFR 1907 Cluj anunță transferul mijlocașului Anas Tahiri.  Ultima oară la RKC Waalwijk, formație din prima ligă olandeză, unde a purtat și banderola de căpitan, fotbalistul de origine marocană (26 de ani) are în palmares și o experiență în Belgia, la Lierse SK. 

 Îi urăm bun venit și multă baftă în tricoul vișiniu!
- comunicat CFR Cluj

Anas Tahiri a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat al treilea transfer al verii! L-a prezentat pe jucătorul care l-a entuziasmat pe Șumudică

CFR Cluj l-a adus gratis pe Tahiri, după ce acestuia i-a expirat contractul cu RKC Waalwijk! Tahiri este un mijlocaș central belgian cu origini marocane care a jucat în Olanda în ultimii 3 ani, la RKC Waalwijk. Înainte de a juca în Olanda, Tahiri a evoluat doar la echipe din Belgia. A început la JMG Lier, apoi a trecut la Lierse SK, iar în 2018 a făcut pasul în Olanda. 

Eu consider că am adus un jucător bun. Poate face diferența. Când l-am urmărit, eu nu am crezut că a venit la echipa asta. Nu am crezut! Știam că Besiktas a vrut să plătească pentru el o sumă de bani acum 2 ani, în 2019, și nu s-au înțeles cu echipa din Olanda să îl aducă. Uite că Marian Copilu (n.r. - președintele echipei) a reușit să îl aducă! 
– Marius Șumudică la emisiunea „DigiSport Special”. 

6 goluriși 10 pase decisive are Tahiri la RKC Waalwijk, în 97 de meciuri

650.000 de euroe cota lui Tahiri, potrivit transfermarkt

VIDEO Radiografia unui sezon aproape perfect pentru CFR Cluj: „Secretul echipei? Liniștea”

 Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Șumudică, uimit dupa primul antrenament la CFR: „N-am văzut în viața mea așa ceva. N-ar trebui să spun public lucrurile astea”

CFR Cluj, anunț clar în privința lui Budescu: „Sunt toate premisele să se întâmple asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
fotbal7
fotbal7  •  10 Iunie 2021, 18:05
Postat de dora pe 10 Iunie 2021, 15:13

33 de partide jucate de Tahiri pentru RKC Waalwijk, in ultimul sezon, doar 1 gol si 4 pase de gol. Putin, foarte putin ! Aceasta este vedeta care l-a incântat pe Șumi adusa ca sa faca diferenta la CFR Cluj ?

O parte din jucătorii de geniu sunt capricioşi,dificili,ei sunt conştienţi de valoarea lor şi se pot irita foarte uşor când văd antrenori care nu îşi dau seama de valoarea lor.De aceea un antrenor bun trebuie SĂ ŞTIE CUM SĂ VORBEASCĂ CU UN JUCĂTOR,CUM SĂ ÎL MOTIVEZE.Dimpotrivă,de-alde Piţurcă şi Contra,antrenori încăpăţânaţi,NU VOR VOLOSI NICIODATĂ,NICI NU VOR,jucători geniali,îi interesează doar de ei.

fotbal7
fotbal7  •  10 Iunie 2021, 17:41
Postat de dora pe 10 Iunie 2021, 15:13

33 de partide jucate de Tahiri pentru RKC Waalwijk, in ultimul sezon, doar 1 gol si 4 pase de gol. Putin, foarte putin ! Aceasta este vedeta care l-a incântat pe Șumi adusa ca sa faca diferenta la CFR Cluj ?

Mai spunea cineva,nu ştiu cine,că,domnule,nu poţi să dai 13 milioane pe Octavian Popescu pentru că are doar 3 goluri, ceva de genul .Nu aşa trebuie judecat.Şi tu la fel spui,după statistici.Ok,dar nu tot timpul statisticile prezintă un jucător bun.Mai sunt driblingurile,nu doar golurile şi pasele.Driblingurile SUNT CELE MAI IMPORTANTE-puţini oameni de fotbal îşi dau seama că astea sunt cele mai importante-pentru că fac deliciul suporterilor-uneori prefer un dribling frumos decât un gol urât-,dar şi pentru că sunt puţini fotbalişti care le fac.Ei sunt cei care decid meciul,dribleorii.De aceea ar trebui să fie şi cei mai scumpi.Octavian Popescu pune pase cum nu pun alţii.O pasă genială face mai mult de 4 pase de gol.De ce?Pentru că îţi arată JUCĂTORUL DE PERSPECTIVĂ,jucătorul cu care poţi să baţi echipe valoroase.Cel cu 4 pase SIMPLE DE GOL,CHIAR ŞI 10,NU POATE SĂ FIE HOTĂRÂTOR ÎNTR-UN MECI CU UN ADVERSAR VALOROS,dar cel cu pase extraordinare poate avea chiar şi un moment de geniu,cu o apărare adversă foarte bună,şi decide meciul.Ivan,Keşeru,Stanciu nu pot da pasele lui BUDESCU,Alibec,Mitriţă ,Moruţan sau Ovidiu Popescu.Cei din urmă sunt rari pentru că sunt geniali.Faptul că diverşii antrenori,de la Piţurcă,Daum,Iordănescu,Contra şi Rădoi nu-şi dau seama de asta,NE COSTĂ FOARTE MULT.Chiar şi numai cu un JUCĂTOR DE GENIU în echipă,alături de 3-4 jucători,nu geniali dar bunişori,face ca echipa să domine adversarul

v1ad
v1ad  •  10 Iunie 2021, 15:16
Postat de dora pe 10 Iunie 2021, 15:13

33 de partide jucate de Tahiri pentru RKC Waalwijk, in ultimul sezon, doar 1 gol si 4 pase de gol. Putin, foarte putin ! Aceasta este vedeta care l-a incântat pe Șumi adusa ca sa faca diferenta la CFR Cluj ?

Asa e cand jurnalismul sportiv se face din comunicatele clubului si declaratiile antrenorului.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează