FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - ASTANA 3-1

CFR CLUJ - ASTANA 3-1 // INTERVIU EXCLUSIV „Meci extraordinar, cu masaj cardiac la final” » Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR, despre emoțiile cu Astana, conflictele lui Dan Petrescu și strategia pe termen lung

După 0-1 în tur, CFR Cluj a învins-o pe Astana cu 3-1 și s-a calificat în turul II al preliminariilor Champions League // Sursă foto: Facebook CFR Cluj
După 0-1 în tur, CFR Cluj a învins-o pe Astana cu 3-1 și s-a calificat în turul II al preliminariilor Champions League // Sursă foto: Facebook CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 18 iulie 2019 14:01

Ștefan Gadola, unul dintre acționarii minoritari de la CFR Cluj, a acordat un interviu în exclusivitate pentru GSP.ro, în care a vorbit despre emoțiile trăite în timpul meciului cu Astana, câștigat de ardeleni cu 3-1.

  • În turul II al preliminariilor Champions League, campioana României o va întâlni pe Maccabi Tel-Aviv, campioana din Israel. Meciul tur va avea pe loc pe 23/24 iulie, la Cluj, iar returul se va disputa pe 30/31 iulie.

Omul de afaceri a comentat apoi criticile îndreptate către Dan Petrescu, oferind detalii și despre strategia campioanei României din următoarea perioadă.

- Bună ziua, domnule Gadola! Ce faceți, ați fost la meci aseară? Cum ați trăit calificarea?
- Am fost la meci, cum să nu? A fost un meci extraordinar, cu masaj cardiac la final. Incredibilă ocazia din ultimul minut, incredibilă faza! O mână lungă a lui «Arla» ne-a salvat.

- Apropo de Arlauskis, domnule Gadola. Spuneați la GSP Live în finalul campionatului trecut că sunteți trist că pleacă și că veți încerca să-l convingeți să rămână. Cine a reușit să-l determine să nu plece?
- În mod sigur, nu eu! (râde). Nu intru în cadrul echipei, eu doar mai felicit jucătorii. Sunt acționar și atât. Mi-a spus atunci că vrea să plece, dar era într-o pasă mai tristă. Eram necăjit pentru că el e un jucător deosebit. Nu știu cine l-a convins, și eu i-am spus atunci că îmi pare rău că pleacă.

„Sper să ne calificăm în grupele Champions League”

- Ce speranțe aveți pentru acest parcurs european?
- Dacă jucăm așa cum am făcut-o ieri, am speranțe mari să ne calificăm în grupele Champions League. Noi vom încerca, e greu, dar nu este imposibil. Am jucat frumos, am jucat agresiv, a fost superb, am avut multe ocazii. Am văzut un meci foarte frumos.

- De când n-ați mai văzut-o pe CFR Cluj jucând atât de bine?
- De mult timp. Dar iată că se poate și asta e bine. Oricum, băieții au fost extraordinari, au arătat dorință și au făcut tot posibilul să câștige.

- Despre viitoarea adversară ce spuneți? Ce impresii aveți înaintea confruntării cu Maccabi Tel-Aviv?
- E un pic mai bună decât Astana, dar nu deosebit de bună. Nu pot să zic că am vreo temere, e o echipă normală. E de nivelul nostru, dar nu ne sperie.

„Mă deranjează criticile nefondate”

- Ați văzut declarațiile lui Dan Petrescu după meci? Ce părere aveți despre răspunsul lui și criticile venite în ultima perioadă?
- Eu cred că Dan e un om foarte echilibrat și îl supără, cum și pe noi ne supără, toate aceste critici. El își face treaba și asta e important. Vrem, nu vrem, CFR a făcut un meci foarte bun și am reușit să trecem de acest prim tur. Și pe mine mă deranjează criticile, mai ales acele critici nefondate. Îi dau dreptate lui Dan Petrescu, simte foarte bine lucrurile, știe ce trebuie să facă.

- Voiam să vă mai întreb despre transferuri. Există posibilitatea să mai apără noi investiții după acest succes cu Astana?
- Tot timpul acționarii clubului își doresc să fie mai bine. Foarte posibil să se întâmple și acest lucru, dar jucătorii nu se iau de pe rafturi. Dar clubul e deschis să meargă mai departe, fără discuții! Sper să reușim să formăm o echipă bună, mai puternică decât cea de acum.

- În final, care mai e situația lui George Țucudean? Când sperați că va reveni?
- Sper să revină cât mai repede. E un băiat deosebit, cu calități. Sper din tot sufletul să rezolve cât mai repede probemele lui de sănătate pentru că e păcat, e un băiat cu mare talent. 

Ștefan Gadola, acționar minoritar CFR Cluj

Vezi și: Dan Petrescu, dezlănțuit după calificare: „Cine mă judecă? Unii care nu au făcut nimic! M-am săturat de trofee și de câți bani am făcut”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close