FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - BOTOȘANI

Camora a mai atins un record! E străinul cu cele mai multe apariții în Liga 1

Mario Camora (33 de ani), căpitanul celor de la CFR Cluj, l-a egalat pe japonezul Takayuki Seto (34 de ani) în fruntea străinilor cu cele mai multe apariții în Liga 1. Ambii au câte 274 de meciuri.
Mario Camora (33 de ani), căpitanul celor de la CFR Cluj, l-a egalat pe japonezul Takayuki Seto (34 de ani) în fruntea străinilor cu cele mai multe apariții în Liga 1. Ambii au câte 274 de meciuri.

Articol de - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 21:36 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 22:26

Mario Camora (33 de ani), căpitanul celor de la CFR Cluj, l-a egalat pe japonezul Takayuki Seto (34 de ani) în fruntea străinilor cu cele mai multe apariții în Liga 1. Fiecare are câte 274 de meciuri.

Mario Camora a stabilit un nou record. După ce a devenit primul fotbalist naturalizat care îmbracă tricoul naționalei României, în eșecul 1-2 cu Islanda, fundașul stânga al campioanei a urcat și pe primul loc la numărul de apariții în Liga 1. E vorba de categoria străinilor de pe prima scenă a fotbalului autohton.

Camora l-a egalat pe Seto, mijlocașul japonez aflat sub contract cu Astra. Acesta nu a făcut parte din lotul giurgiuvenilor în ultimele două runde.

Străinii cu cele mai multe apariții în Liga 1:

JucătorNumăr meciuri
Mario Camora274
Takayuki Seto274
Junior Morais247
Eric de Oliveira220
Ousmane Viera213

VIDEO. Roberto Ayza: „Prea multă răutate. La golul doi cu Norvegia, tot Camora a greșit?”

Citește și alte știri despre Mario Camora: 

ANALIZĂ GSP. Invazia străinilor în Liga 1 chiar există. Și ne-a distrus naționala! Cifre cu adevărat șocante, care ar trebui să-i pună în gardă pe șefii FRF și LPF:

EXCLUSIV VIDEO Roberto Ayza, despre subiectul „Camora la echipa națională”: „Prea multă răutate. La golul doi cu Norvegia, tot Camora a greșit?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pspsps
pspsps  •  17 Octombrie 2020, 23:24

pai din moment ce e cetatean roman, nu mai e stranier!

mafa
mafa  •  17 Octombrie 2020, 23:09

La mai mare Mario

Vezi toate comentariile (2)
Comentează