FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 1-3

CFR Cluj, campioană! Giedrius Arlaukis și-a confirmat plecarea după ce a câștigat Liga 1+ Nu l-a uitat pe Dan Petrescu: „Așa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni!”

Giedrius Arlauskis va părăsi CFR Cluj // foto: Facebook @ Fotbal Club 1907 CLUJ-NAPOCA +39   FOTO
Giedrius Arlauskis va părăsi CFR Cluj // foto: Facebook @ Fotbal Club 1907 CLUJ-NAPOCA

Articol de - Publicat luni, 03 august 2020 22:20 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 01:24

Giedrius Arlauskis (32 de ani), a comentat triumful lui CFR Cluj în Liga 1 și a confirmat faptul că meciul cu CS U Craiova din această seară a fost ultima sa partidă în tricoul „feroviarilor”.

„Acum pot să spun că e gata, am încheiat cu CFR. A fost ultimul meci la CFR, plec. Destinația o aflați mai încolo. Am văzut destinația din presă, nici 1% nu e adevărat. O prindeți în curând. O să îmi lipsească tot din România. E a doua mea casă, mă simt extraordinar aici. La fel și familia mea. E greu să părăsesc CFR. 

M-am simțit extraordinar, m-am simțit foarte bine. Marian Copilu este fratele meu, prietenul meu, președintele... ne-a susținut cel mai mult, el m-a adus în România. O să îmi fie dor de România, dar mă bucur că sfârșitul e fericit și plec cu zâmbetul pe buze, dar sufletul plânge”, a spus Arla la Look Sport.

Arlauskis: „Eu și Petrescu, doi nebuni”

Portarul lituanian nu l-a uitat pe antrenorul Dan Petrescu, cel care a privit meciul din această seară din izolare.

„Mă bucur pentru gladiatorii mei, așa cum am spus în vestiar. Prin ce am trecut noi... cu pandemia, cu testele, nu mai intru în detalii. Ne bucurăm toți, am luat 3 campionate, dar acesta a fost cel mai dificil. Vreau să le mulțumesc băieților, au fost momente foarte dificile, chiar stăteam toți și ne gândeam: «Renunțăm sau nu?».

Împreună cu Marian Copilu, care ne-a împins de la spate și ne-a arătat drumul cel bun, bineînțeles și cu Mister, din spital... Suntem doi nebuni, știm ce vrem. Mereu ne certam, și la antrenamente, oriunde. Așa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni care știu ce vor de la viață. I-am spus: «Mister, indiferent de cât de cocoșați suntem, știm ce vrem. Așa că hai să luăm ce-i al nostru»”.

5 titluri de campiona câștigat Giedrius Arlauskis: 3 cu CFR, 1 cu Unirea Urziceni și 1 cu FCSB

E un trofeu foarte mult râvnit de mine, mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm. Nici nu știu dacă vă puteți imagina prin ce am trecut noi ca echipă. Cu acel COVID, care ne-a dat mari bătăi de cap, cu întreruperi, antrenamente separat, a fost foarte greu. Cred că e una dintre cele mai frumoase cupe pe care le-am ridicat. A fost un an special - Ovidiu Hoban, CFR Cluj

Clasament play-off Liga 1:

Alte știri despre Craiova - CFR Cluj:

EXCLUSIV Patronul lui CFR Cluj, reacție tăioasă după succes: „Alții au încercat să câștige titlul pe după mese! Noi nu am câștigat prin culise”

CRAIOVA - CFR. Ardelenii au luat foc! Au cerut penalty de două ori » Ce spun Crăciunescu și Porumboiu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  04 August 2020, 15:30

Arlauskis a fost cel mai bun portar din fotbalul romanesc din ultimii 10 ani...si-a demonstrat valoarea si in cupele europene...o sa ii fie greu lui CFR sa aduca un portar apropiat de valoarea lituanianului...

helioglobalus
helioglobalus  •  04 August 2020, 13:27

Dan și Arla, 2 dintre *** frumoși ai fotbalului, cum ar spune regretatul Ioan Chirilă...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează