FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

EXCLUSIV CFR Cluj a început războiul psihologic cu FCSB! Campioana cere control antidoping la Supercupă

CFR Cluj va solicita control antidoping la disputa cu FCSB, din Supercupa României.
CFR Cluj va solicita control antidoping la disputa cu FCSB, din Supercupa României.

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 19:47 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 21:06

CFR Cluj va solicita control antidoping la disputa cu FCSB, din Supercupa României. 

  • Câștigătoarea campionatului din ediția trecută, CFR Cluj, respectiv a Cupei României, FCSB, își vor disputa Supercupa României, joi, la Ploiești, de la ora 19:00.

Campioana CFR Cluj va solicita un control andidoping din partea ANAD, la Supercupa cu FCSB. „Feroviarii” vor suporta costurile prelevării pentru toți cei 6 fotbaliști, 3 din fiecare tabără. Suma totală se situează în jurul a 6.000 de euro. 

Dezbaterea zilei, 12 aprilie » FCSB, CFR sau Craiova - cine e favorita la titlu în Liga 1?
DEZBATEREA ZILEI
Dezbaterea zilei, 12 aprilie » FCSB, CFR sau Craiova - cine e favorita la titlu în Liga 1?

FCSB, în vizor din cauza unul Neubert

Solicitările de teste antidoping la meciurile liderului FCSB vin în contextul în care preparatorul Thomas Neubert a mai fost bănuit în trecut de metode neortodoxe. Mai multe adversare din Liga 1 s-au declarat surprinse și în acest sezon de capacitatea incredibilă de efort a elevilor lui Toni Petrea. 

Cei mai virulenți au fost cei de la Dinamo. Fanii-finanțatori din DDB au făcut acuzații directe, cu subiect și predicat, la adresa lui Neubert. Totul s-a întors însă împotriva lor. În urma testării din Cupă, Magaye Gueye a fost depistat pozitiv la cocaină și a fost suspendat de ANAD. 

FCSB și CFR Cluj, cele mai testate echipe

FCSB va fi la al 3-lea control antidoping în anul calendaristic 2021, după cel din „optimea” de Cupă cu Dinamo și cel din remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 0-0. „Feroviarii” au trecut și ei prin asta în ultima rundă a sezonului regulat, contra oltenilor. 

Cristi Balaj, președintele Agenției Naționale Antidoping, dezvăluia în urmă cu două săptămâni: „FCSB-ul este una dintre echipele care este în top ceea ce înseamnă numărul de prelevări, analize. Cred că CFR şi FCSB sunt primele. E normal, sunt echipele care s-au bătut pentru campionat în ultimii ani”. 

CFR Cluj - FCSB, Supercupă inedită

În mod normal, Supercupa României ar fi trebuit să se dispute înaintea startului de campionat, însă condițiile speciale din ultimul an, influențat de pandemie, au dus la mutarea duelului în primăvară. Meciul se va disputa fără spectatori, pe arena „Ilie Oană, din Ploiești.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis să-i încredințeze meciul lui Radu Petrescu. "Centralul" din București a condus în Liga 1 27 de jocuri ale celor de la FCSB: 13 victorii, 9 remize și 5 înfrângeri. Iar în actualul sezon a prins doar un meci al echipei lui Toni Petrea, FCSB - Dinamo 3-2, în etapa 6.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI, 12 aprilie 2021 » Cine este favorită la câștigarea campionatului: FCSB sau CFR Cluj?

Citește și alte știri despre FCSB și CFR Cluj: 

OFICIAL LPF anunță: FCSB și-a ales stadionul pentru play-off

Program play-off Liga 1 » Șanse mari să vedem un meci cu titlul pe masă în ultima etapă

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (121)
parpalache
parpalache  •  13 Aprilie 2021, 11:13

Ce aflam?Ca fcsb a fost supusa la teste antidoping ...doar de doua ori intr-un sezon!Odata in campionat si odata in cupa!Si cu toate astea este...„in topul prelevarilor de analize”?!!!Atunci pentru ce mai exista ANAD (si cu„ofitzerii”sai ,gras platiti)?Iar Balaj nu reuseste sa explice convingator, de ce nu a efectuat testul cerut de DDB pentru meciul din CAMPIONAT? Si l-a amanat o saptamana, pentru meciul de...cupa(care nu il interesa pe baskan-ul din Pipera)?Nu cumva l-a amanat pentru ca cei de la fcsb nu erau„pregatiti”de control?Puah!

remarque
remarque  •  13 Aprilie 2021, 09:40
Postat de bigd pe 12 Aprilie 2021, 20:26

Au venit rezultatele de la meciul cu Craiova? :)))

a venit doar unul deocamdata. Si a fost negativ. 1-1 cu Sepsi :))))))))))))

1_0_1_0
1_0_1_0  •  13 Aprilie 2021, 08:53
Postat de Alexandru Chis pe 13 Aprilie 2021, 07:08

Sa nu surprinda pe nimeni ca CFR Cluj va solicita testare antidoping la orice meci al lor! Motivul? CFR Cluj are de fiecare data o lista dinainte pregatita cu trei nume "curate", functie de situatia de moment a propriilor jucatori. De ce nu au jucat Vinicius si Deac in meciul cu Craiova? Exact! Se stie ca Balasz este mare fan al CFR Cluj si nu scapa nici o ocazie sa o ajute, mai ales ca testarea antidoping este dirijata din culise de cei de sub comanda sa. Asa ca, atentie mare la aceste aspecte, mai ales ca meciurile vor fi din trei in trei zile iar echipa CFR Cluj are foarte multi jucatori in varsta care au nevoie de multa odihna sau...

Ar trebui să te informezi puțin înainte să râgâi prostiile ăstea. În primul rând: jucătorii testați sunt aleși la sfârșitul jocului de către delegații ANAD. În al doilea rând: Deac a fost suspendat pentru cumul de galbene, Vinicius are probleme medicale. În al treilea rând: nu pot să nu te jignesc: ești o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează