FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-0

Rădoi, adus cu picioarele pe pământ de Răducioiu și Panduru: „E ceva greșit!” / „Adică? Ce ai jucat azi să mai joci și data viitoare?”

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Mirel Rădoi s-a plâns de arbitraj și de tactiva defensivă a lui Dan Petrescu. Declarațiile au fost taxate de Florin Răducioiu și Basarab Panduru.
CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Mirel Rădoi s-a plâns de arbitraj și de tactiva defensivă a lui Dan Petrescu. Declarațiile au fost taxate de Florin Răducioiu și Basarab Panduru.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 00:24 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 00:31

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Mirel Rădoi s-a plâns de maniera de arbitraj și de tactiva defensivă a lui Dan Petrescu, dar a fost taxat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru. 

Andrei Chivulete a condus fără greșeli majore partida din Gruia. Cu toate astea, Mirel Rădoi l-a criticat la final, lucru dezaprobat de Florin Răducioiu.

Rădoi acuză, după 0-2 cu CFR: „Ne-am întors cu 25 de ani în urmă! Mi-e imposibil să cred” + Îl „înțeapă” și pe Dan Petrescu
CFR Cluj - CSU Craiova 2-0
Rădoi acuză, după 0-2 cu CFR: „Ne-am întors cu 25 de ani în urmă! Mi-e imposibil să cred” + Îl „înțeapă” și pe Dan Petrescu

Florin Răducioiu, mesaj pentru Rădoi: „E ceva greșit în sistem!”

„Pe Ancelotti nu l-am auzit niciodată dând vina pe arbitru, chiar nu. Mie nu îmi plac acești antrenori. Nu are rost să faci asta, echipa ta în această seară aproape nu a avut nicio ocazie de gol. 

A fost lentă, previzibilă. Va fi greu să își îndeplinească obiectivul. E ceva greșit în sistem, ceva nu este în regulă. Nu-mi permit să îi dau sfaturi, dar nu funcționează tactica cu 3 fundași centrali”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

În direct la Orange Sport, Panduru a taxat cealaltă declarație a lui Rădoi, cea în care face referire la tactica lui Dan Petrescu: „Adică ce ai jucat astăzi ca să vrei să joci și în continuare? Mai aproape de realitate ar fi fost să spună că nu mai vrea să joace așa niciodată. Nu e ok deloc”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Mihai Stoica, dat pe spate de un fotbalist al Farului: „De excepție! Este de neoprit”

Precizările Jandarmeriei după FCU Craiova - Rapid: 9 amenzi și 7 persoane interzise un an pe stadion!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
costeltudor
costeltudor  •  12 Septembrie 2022, 18:50

Trandafirasule , trebuie sa recunoști ca ești paralel cu meseria de antrenor ! Nu ma mira , atâta timp cât nu ai fost in stare sa iei un bac , nu ne putem aștepta la ceva bun de la tine !

Cornelwilde
Cornelwilde  •  12 Septembrie 2022, 12:32

Radoi este tare în teorie,practica îl omoară.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  12 Septembrie 2022, 10:32

RaDOI militeaza pentru votarea a 18 echipe in Liga 1 in Comitetul executiv , sa nu plimbe jucatorii punctele intre ei 4 meciuri - sa nici nu ii intereseze de antrenorii lor ! Antrenorii -Ati ajuns la mana intelegerilor intre jucatori - .....! De asta e fotbalul romanesc atat de jos.... nu se mai respecta indicatii de la antrenor....

Vezi toate comentariile (19)
Comentează