FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Final în „telenovela” Dan Petrescu » Patronul Nelu Varga a făcut anunțul: „Doar ce am vorbit la telefon”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2022 13:12 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2022 15:49

După ce l-a „terfelit” în presă pe Dan Petrescu, Nelu Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, anunță că „Bursucul” va rămâne la cârma echipei.

UPDATE 15:48 » CFR îl confirmă pe Petrescu

Ardelenii au postat un comunicat în care anunță că Dan Petrescu rămâne antrenorul echipei.

În urma ultimelor speculații apărute în mass-media cu privire la posibila schimbare de pe banca tehnică a antrenorului echipei noastre, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă anumite precizări. Dan Petrescu are parte de încrederea conducerii clubului și rămâne în continuare antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. 

Tehnicianul echipei noastre a avut o discuție cu patronul clubului, una bazată pe maturitate și respect, iar scopul ambelor părți s-a dovedit a fi, așa cum era de așteptat, unul comun: acela de a avea continuitate pe banca tehnică și de a avea rezultate importante. 

Rămânem o familie unită, așa cum am fost mereu, iar pentru asta avem nevoie ca și suporterii să fie în continuare alături de jucători, dar și de staff-ul tehnic, pentru că doar împreună vom reuși să obținem rezultate importante, așa cum am făcut-o mereu în ultimii ani.

-comunicat CFR Cluj

Știrea inițială: Neluțu Varga a anunțat că Dan Petrescu rămâne la CFR

„Suntem pe minus cu zeci de milioane, nu cu două. Se joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Eu nu i-am redus lui bugetul, am redus greșelile pe care le-a făcut el. A adus jucători de proastă calitate, pe care îi plăteam cu 40-50.000 de euro pe lună”, spunea Nelu Varga despre Dan Petrescu în urmă cu două zile.

În plus, finanțatorul de la CFR Cluj anunța că „Dragoste cu sila nu se poate face! Ne punem la masă și discutăm condițiile rezilierii”.

Probleme financiare mari pentru FCSB: „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”
FCSB
Probleme financiare mari pentru FCSB: „Nu vă puteți imagina, este un dezastru!”

Nelu Varga a anunțat decizia în cazul lui Dan Petrescu: „Rămâne la CFR Cluj”

Între timp, Varga a revenit la sentimente mai bune și a anunțat pentru Fanatik că Dan Petrescu va rămâne antrenorul lui CFR Cluj:

„Am vorbit acum la telefon cu Dan Petrescu, e doar răcit, nu are Covid... El mi-a spus că joi o să fie la antrenament. Nu mai discutăm de plecare, e caz închis. Rămâne la CFR! Avem nevoie de rezultate, de munca lui și a echipei, nu să facem circ la televizor”.

Dan Petrescu a vrut toți banii

Cel mai probabil, Varga a dat înapoi din cauza sumei pe care ar fi trebuit să i-o plătească lui Petrescu în eventualitatea demiterii acestuia.

Contractul dintre CFR Cluj și Petrescu are prevăzută o clauză de reziliere unilaterală în valoare de 400.000 de euro, sumă la care „Bursucul” nu era dispus să renunțe, așa cum a anunțat public:

„Sunt antrenorul lui CFR Cluj și mai am 2 ani de contract. Cum să renunț la clauză? Antrenorii dinaintea mea au renunțat? Ei trebuie să știe că dacă eu sunt antrenor, eu sunt antrenor. În toată lumea există contracte. Am un contract și merită respectat”, explica Petrescu după ultimul meci. 

CFR Cluj ocupă momentan locul 4 în Liga 1, cu 18 puncte adunate în 9 meciuri. Locul 1 este împărțit de Farul și Rapid, ambele cu 24 de puncte, dar și două meciuri în plus față de „vișinii”.

În schimb, în grupa de Conference League, CFR Cluj este ultima, cu un punct adunat în primele două etape: 1-1 cu Ballkani, 0-1 cu Sivasspor.

5 titluriare Dan Petrescu pe banca lui CFR Cluj

Patronul a făcut eforturi mari financiare. Noi suntem foarte mulțumiți cu ce a făcut patronul pentru noi. Suntem la zi cu salariile! Poate noi puteam să facem și mai mult. Ce e între patron și antrenor nu e treaba noastră. Noi suntem alături de patron în continuare!
- Mario Camora

Mai multe știri din Liga 1: 

I-a costat o avere, dar nu știu care e postul lui ideal: „Ce, Joao Felix a dat randament?”

Toni Petrea a revenit în Liga 1! Prezentat oficial: „Mult succes”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
MaxiP
MaxiP  •  25 Septembrie 2022, 01:27
Postat de mosierul pe 21 Septembrie 2022, 16:47

...cred și eu ca sperați la altceva...plictiseala mare iar de frustrare nici nu are rost sa mai vorbim

Ce frustrare?!? Mi-am spus părerea, nu cred ca CFR va câștiga campionatul anul acesta. Iar faptul ca lucrurile nu stau grozav o spun chiar ei, sunt plini de datorii. Nu sunt într-o situație bună, deci chiar nu poate fi vorba de frustrare.

tomaescu
tomaescu  •  22 Septembrie 2022, 13:02

E singurul antrenor din liga 1 si il terfeliti

nicto
nicto  •  22 Septembrie 2022, 10:01

bai frate ce poza i-ati gasit.... faceti orice sa-l puneti intr-o lumina proasta... Dan merita mai mult respect pentru cat a servit fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează