FOTBAL  »  LIGA 1  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, cheltuială de 1,5 milioane de euro! Ce a făcut patronul Neluțu Varga

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 14:15 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 15:29

CFR Cluj începe să rezolve din probleme financiare, iar patronul Neluțu Varga a făcut în aceste zile o plată importantă.

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că șefii lui CFR Cluj au plătit restanțele către jucători. Astfel, fotbaliștii au primit salariile pentru lunile iunie și iulie, așa cum a cerut antrenorul Dan Petrescu când a negociat cu Varga revenirea la echipa din Gruia.

Antrenorul a spus că nu vrea ca jucătorii lui să fie nemulțumiți din cauza restanțelor, iar patronul Nelu Varga a accepta condiția „Bursucului”, rezolvând astfel problema datoriilor.

Șumudică și-a primit banii de la CFR Cluj

Mai mult, și Marius Șumudică, fostul antrenor, și-a primit datoria. Tehnicianul trebuia să încaseze până azi 300.000 de euro, când era clauza de reziliere, primind marți datoria. Dacă suma nu ar fi fost plătit azi, ar fi crescut cu încă 100.000 de euro. În plus, și membrii staff-ului lui Șumudică, care au plecat cu acesta, au primit banii datorați.

Astfel, suma plătită de CFR Cluj pentru a acoperi datoriile este de aproximativ 1,5 milioane de euro.

CFR Cluj are președinte: Cristi Balaj

Cristi Balaj (50 de ani) a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Fostul arbitru urmează să devină președintele „feroviarilor”, post rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu din Gruia.

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. 

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. 

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern
- Cristi Balaj

VIDEO Alexandru Deaconu, declarații despre implementarea sistemului VAR în România: „Avem nevoie de 10 luni”

Citește și 

Acționarul CFR-ului reacționează după ce a fost jignit de patronul Nelu Varga: „S-a luat deja decizia”

CFR și-a prezentat noul echipament » Va fi inaugurat joi, în Conference League

Playtech: ȘOC! Postul TV din România care se dezice de Anamaria Prodan. I-au scris greșit și numele


Comentarii (12)
leu.mr
leu.mr  •  17 Septembrie 2021, 13:29

Faptul ca se platesc salariile a ajuns subiect de articol! In ce lume traim !

dansy
dansy  •  16 Septembrie 2021, 09:25

Acum intelegem mai bine,desi stiam,de ce Balas Cristi a fluier si comentat mereu in favoarea CFR!

811370355651745
Dragos Samfira  •  15 Septembrie 2021, 21:06
Postat de brotberuf pe 15 Septembrie 2021, 16:56

Wow, ce va phooote grija de CFR. Baieti, fotbalul se intoarce incetisor acasa, adica Cluj, Timisoara, Arad, Oradea etc. In anii '30 ati racolat cu forta la Bucuresti cei mai buni fotbalisti din Romania, toti ungurii, germanii si evreii care de-abia se dezmeticisera ca sunt cetateni ai altei patrii. Nu conteaza cate echipe din Ilfov veti mai produce pe prima scena, trendul este ireversibil.

Alt napocarepublic,frumos bogat si deștept,oare cand veti intelege ca suntem o nație si ca trebuie sa lăsăm frustrările ,greu cu uni ca voi,omule ai uitat U Craiova,fără ajutor din partea partidului,restul bun simt si numai bine!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează