FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu, nemulțumit de Billel Omrani: „Nu prea mai joacă fotbal”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 noiembrie 2019 18:40

Dan Petrescu (51 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, l-a criticat pe Billel Omrani (26 de ani, atacant), în contextul în care Mirel Rădoi (38 de ani), noul selecționer al României, a declarat că francezul ar putea fi naturalizat.

De asemenea, tehnicianul clujenilor este dezamăgit de faptul că Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga) nu a îmbrăcat niciodată tricoul României.

„Mie mi-a părut rău de Camora că nu a jucat niciodată pentru echipa naţională, ar fi fost un fundaş stânga extraordinar, pentru mulţi ani. Dar nimeni nu a avut curaj. În alte ţări se face, peste tot se face, numai la noi nu a fost curaj (n.r. pentru naturalizări).

Billel Omrani să mai joace fotbal la CFR, că nu prea mai joacă, și după aceea vorbim despre naturalizarea lui”, a declarat Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

3.000.000 €este cota de piață a lui Omrani, potrivit Transfermarkt

36 de goluriși 27 de pase decisive a reușit Omrani pentru CFR Cluj, în 128 de meciuri oficiale

VEZI ȘI:

Andrei Vochin: „Dacă numești un selecţioner la o echipă care va pierde cu Malta şi cu Feroe, abia atunci devine o problemă!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  01 Decembrie 2019, 08:11

Dane, anunta Conducerea si umblati-i la salariu. In sus!

alin101
alin101  •  30 Noiembrie 2019, 23:15

Rondon a luat cartonas rosu si era suspendat!!!

raikkonen79
raikkonen79  •  30 Noiembrie 2019, 22:08
Postat de cuviosul_pafnutie pe 30 Noiembrie 2019, 19:56

Pai daca stie ca Omrani nu prea mai joaca fotbal,de ce nu l-a bagat pe Rondon, cu Lazio?Pe care nu l-a luat nici macar pe banca de rezerve!

Simplu! Pentru ca nu s-a dus acolo sa joace fotbal. A fost nevoit sa o faca in repriza a doua si a facut-o foarte bine. Din pacate, nu s-a materializat si pe tabela. Daca va aborda aceeasi tactica cu scotienii si francezii nu vor pune osul cu Lazio, s-ar putea sa ingroape toate lucrurile bune reusite de CFR in aceasta campanie.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează