FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV CFR Cluj, datorii URIAȘE către jucători! Detalii despre haosul financiar din Gruia

CFR Cluj are datorii uriașe către jucători +30   FOTO
CFR Cluj are datorii uriașe către jucători

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 14:46 / Actualizat duminica, 09 august 2020 15:53

CFR Cluj a câștigat campionatul în Liga 1 pentru a treia oară la rând, se pregătește de startul preliminariilor Champions League, dar situația din cadrul lotului este una tensionată. Echipa se va reuni diseară, în condiții speciale.

  • CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League: Floriana FC, campioana din Malta
  • Meciul se va juca în manșă unică, în deplasare, în Malta, pe 18 sau 19 august

Nu mai este niciun secret că jucătorii lui CFR Cluj au bani de luat de la conducere și că sunt nemulțumiți. A spus-o și Damjan Djokovic imediat după câștigarea titlului, iar din informațiile GSP.ro, datoriile către fotbaliști sunt uriașe. Jucătorii ardelenilor nu au primit nicio primă de victorie în acest sezon.

Campioana are 22 de victorii (15 în sezonul regulat și 7 în play-out), iar pentru fiecare succes, în contract, sunt trecute următoarele bonusuri:

  • 1.000 de euro pentru fiecare titular
  • 750 de euro pentru fiecare jucător care intră pe parcurs
  • 500 de euro pentru rezervele neutilizate

În plus, verbal, primele au fost mărite considerabil la meciurile cu FCSB și Craiova.

10.000 de euro pentru victoria de titlu

Înainte de meciul decisiv cu Craiova, care a dus titlul în Gruia, șefii echipei le-au promis jucătorilor o primă uriașă în cazul unei victorii: 10.000 de euro pentru fiecare titular. 

Fară salarii și bonusuri

Jucătorii lui Dan Petrescu nu și-au primit salariile din luna martie a acestui an și mai au de încasat și bonusul pentru câștigarea campionatului, în jur de 25-30.000 de euro de jucător.

Astfel, doar din prime, salarii restante și bonusuri, fiecare jucător de la CFR Cluj are de încasat între 100.000 și 130.000 de euro, în funcție de salariu și de minutele jucate.

VIDEO CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League

Citește mai multe știri despre CFR Cluj 

Un campion cu CFR Cluj, detalii cutremurătoare din calvarul de la începutul carierei: „Am fost tratat de un veterinar! Îmi trăgea sânge, îl amesteca cu o soluție și mi-l băga în burtă”

Fotbalistul-surpriză care l-a încântat pe Dan Petrescu: „Nu juca nici la echipa a doua!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (80)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  18 August 2020, 16:56

*** Finala Cupei nu putea fi programată după finalul campionatului pentru că până pe 3 august FRF trebuia să anunțe participantele în competițiile europene.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 August 2020, 08:11
Postat de antihotie pe 09 August 2020, 16:57

de unde bani, chefura a dat banu fecesebeilor, botosanenilor, mediesenilor, sa se dea la o parte cand joaca cu ei, la frf si liga sa puna taman bine finala cupei, la clinica regina maria sa le scoata rezultate false , la arbitri si chiar fosti arbitri. A promis bani in stanga si in dreapta, cui sa mai dea si ei intai, campioana blat covid. Las ca intra in insolventa si mai lasa cateva zeci de persoane cu ochii in soare cum au facut la precedenta marsavie cu insolventa.

Nu te lăsa! Bagă mare. Ce mai stai? Du-te la procuratură, la DNA, la naiba, fă ceva! Se pare că ști multe. Dacă nu-i dai în gât, o să fii complice la tot ce zici tu aici. "Tudorele, fă ceva !!!"

1_0_1_0
1_0_1_0  •  10 August 2020, 08:01

Fapt concret: Craiolguța 1 - CFR 3. CFR1907CLUJ - CAMPIOANĂ. Craiolguța- locul 2. Locul 2 e pentru looseri.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează