FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mesaj pentru FRF după negocierile cu Dan Petrescu: „Nu poți face asta! Nu știu dacă s-a vrut cu adevărat”

Dan Petrescu //FOTO: Imago
Dan Petrescu //FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 17 ianuarie 2022 08:04 / Actualizat luni, 17 ianuarie 2022 10:45

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situația lui Dan Petrescu și despre negocierile purtate de antrenor cu FRF pentru ca acesta să preia postul de selecționer.

FRF caută în continuare un selecționer, pentru că negocierile cu Ladislau Boloni stagnează. Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, antrenori pe care Federația i-ar fi dorit se află sub contract, iar oamenii de la Casa Fotbalului au trebuit să se replieze.

GSP a aflat clauza care nu i-a convenit lui Boloni + decizia de ultim moment luată de Burleanu
SELECȚIONER
GSP a aflat clauza care nu i-a convenit lui Boloni + decizia de ultim moment luată de Burleanu

Oficialii lui CFR Cluj acuză: „Nu știu dacă FRF l-a dorit cu adevărat pe Dan Petrescu”

Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj și un apropiat al lui Dan Petrescu, a vorbit despre antrenor și spune că nu este convins că FRF l-a dorit cu adevărat pe tehnician, făcând referire la clauza de reziliere a contractului, de 400.000 de euro, pe care Federația nu a dorit să o achite.

„Am răsuflat ușurat că Dan Petrescu a rămas la CFR Cluj. Îmi doresc ca Dan să ajungă la un moment dat la echipa națională. Am o relație specială cu el, este prietenul meu, a fost antrenorul meu. Sunt multe lucruri care mă leagă de el și știu că visul lui este să ajungă acolo la un moment dat.

Dacă se va ivi acel moment potrivit, va ajunge acolo și va face o treabă foarte bună. Din păcate, acum nu știu dacă s-a vrut cu adevărat. Cred că trebuia făcut un sacrificiu mai mare ca să îl aducă pe Dan Petrescu. Nu poți să zici «Vino și antrenează gratis și mai dă și bani de la tine!».

Dacă îți dorești ceva... Nu era o clauză mare. Se puteau găsi soluții. Eu sunt bucuros că a rămas acum la CFR Cluj. Sunt bucuros că a rămas alături de echipă. S-a pornit un proiect nou cu el și ne dorim să aibă rezultate”, a spus Bogdan Mara, potrivit digisport.ro.

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

Citește și:

Edi Iordănescu, răspuns pentru Al-Fateh » Ce a decis tehnicianul după ce a fost sunat de FRF

Gică Hagi, despre negocierile dintre FRF și Boloni: „Este nevoie de răbdare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  17 Ianuarie 2022, 11:27
Postat de gerula_thor pe 17 Ianuarie 2022, 10:42

Tentația de a-și trece în palmares trofeele câștigate de Dâncu e prea mare pentru Bursucul scandalagiu ca să plece prea curând de la CFR

Dancu asta e cumva coleg de partid cu hrebenciuc ala de care bekali sta atarnat de decenii..?? Intreb si io pt un prieten..

imperator_red_blue
imperator_red_blue  •  17 Ianuarie 2022, 11:20

Pe Dan Petrescu nici arabii nu-l mai angajează, așa mare antrenor e.

ionica007
ionica007  •  17 Ianuarie 2022, 11:13
Postat de gerula_thor pe 17 Ianuarie 2022, 10:42

Tentația de a-și trece în palmares trofeele câștigate de Dâncu e prea mare pentru Bursucul scandalagiu ca să plece prea curând de la CFR

Sper ca Dancu sa va mai dea inca multa vreme de acum incolo ''subiecte'' suedeze... In alta ordine de idei, ar trebui ca presa sa ceara sa fie facute publice PRIMELE incasate la sfarsit de an de catre Burleanu si sleahta lui de nenorociti....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close