FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Gigi Becali anunță falimentul CFR-ului: „Neluțu Varga are de luat 20 de milioane de euro! La anul se curăță”

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 12:57

Gigi Becali a vorbit despre investițiile care trebuie făcute la o echipă pentru a te lupta la titlu în Liga 1. Patronul celor de la FCSB susține că rivala CFR Cluj riscă să ajungă din nou în insolvență.

Becali a vorbit despre Neluțu Varga, patronul celor de la CFR, despre care spune că va pleca dacă sezonul viitor nu intră în grupele unei competiții europene. 

„La echipele finanțate din bani publici, primăriile bagă anual 2-3 milioane de euro. Asta pe lângă banii din drepturile TV. Cu banii ăștia joci în play-out sau termini pe 5-6 în play-off. Ca să te bați la campionat trebuie să bagi bani mulți. Altfel nu poți avea pretenții la campionat.  

Trebuie ca mai întâi să pierzi bani, așa cum face Neluțu Varga. El a luat campionatul, a intrat în Europa League, dar tot mai are de luat vreo 20 de milioane de euro de la club. Dacă la anul nu intră în grupe, se curăță!”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

VIDEO » Alex Chipciu, primele declarații după transferul la CFR Cluj

Citește și: 

Gigi Becali a sunat în direct la TV! Contre cu omul care vrea să cumpere Dinamo: „Vorbești de milioane, dar ai măcar 100.000 de euro? Cum să lași argatul să facă ce vrea cu calul tău?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (115)
daniaania
daniaania  •  22 Ianuarie 2020, 15:36

Din ce vorbeste se vede de pe Luna invidia, oricum nu conteaza ce zice, numai fanii lui il asculta.

petrucj
petrucj  •  21 Ianuarie 2020, 10:13
Postat de petrucj pe 21 Ianuarie 2020, 10:13

***

asta spunea si in 2018

petrucj
petrucj  •  21 Ianuarie 2020, 10:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (115)
Comentează