FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Cristiano Bergodi i-a avertizat pe italieni înaintea meciului: „S-a văzut ce s-a întâmplat” + Ce jucător de la CFR ar putea juca pentru Lazio

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 septembrie 2019 15:11

Cristiano Bergodi (54 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, a urmărit-o pe CFR Cluj în victoria contra lui Lazio, scor 2-1, și a mărturisit că îi atenționase pe italieni, înaintea acestei întâlniri.

Vezi AICI desfășurarea partidei

„Am văzut un meci frumos, ca fost jucător al lui Lazio, şi am văzut că CFR a meritat victoria. Nu am ţinut cu nimeni, m-am uitat ca antrenor. Eram curios cum se descurcă Clujul împotriva unei echipe puternice, precum Lazio. Le-am spus şi ziariştilor italieni: «Aveţi grijă că dacă nu luaţi în serios acest meci...». Şi s-a văzut ce s-a întâmplat. Am spus că Omrani e cel mai bun jucător.  

Pentru Lazio e important campionatul, pentru că sunt 4 locuri de Champions League, dar asta nu este o justificare pentru că Lazio este oricum o echipă puternică. Trebuia să facă un rezultat pozitiv. A pierdut meritat. 

(n.r. întrebat dacă Omrani ar putea juca la Lazio) Da, pentru că e un jucător puternic. Îmi place mult Omrani, l-am cunoscut în acest an pentru că nu-l ştiam, dar e un jucător foarte bun”, a spus Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.  

Echipa lui Cristiano Bergodi se pregătește pentru meciul cu Academica Clinceni, din cadrul etapei a zecea a Ligii 1, programat sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 15:00.

VIDEO MATCH PREVIEW FCSB - CFR CLUJ

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO CFR Cluj trebuie să rezolve problemele de marketing: „Victoria ar fi fost mai importantă cu un stadion plin”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
remarque
remarque  •  20 Septembrie 2019, 18:55

Bergodi e un tip fain, civilizat si categoric un antrenor bine pregatit. Ar putea face o echipa buna la un club puternic din Romania daca ar fi sustinut si i s-ar da timp. Comportamentul lui este absolut remarcabil. Rara avis!

luisharcsa
luisharcsa  •  20 Septembrie 2019, 17:57

eF Si Es Bi nu are casa.Este doar chiriasa.Atentie la ce scrieti.

pma77
pma77  •  20 Septembrie 2019, 15:56

Imi pare rau de cei care au pariat pe Lazio :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează