FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

CFR Cluj / Mario Felgueiras se retrage la numai 32 de ani: „Nu mai pot!”

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 09:12

Fostul portar al lui FC Brașov și CFR Cluj, Mario Felgueiras, și-a anunțat retragerea la numai 32 de ani. 

Portarul jucase în sezonul trecut pentru Anorthosis, în Cipru, iar în această vară semnase cu Sporting Espinho, echipă din Campeonato de Portugal, Liga a 3-a portugheză. De altfel, a fost o revenire la primul club pentru care a evoluat Felguieiras la seniori, în 2005-2006, după ce terminase junioratul la Sporting Lisabona. 

„De când aveam 9 ani joc fotbal, iar la 15 ani am devenit profesionist în acest sport. Au fost 17 ani ca profesionist, în care am experimentat tot binele și răul pe care fotbalul îl poate oferi. Cu toate acestea, mă uit înapoi cu certitudinea absolută că sunt un om mai bun astăzi datorită tuturor experiențelor pe care le-am acumulat de-a lungul anilor. 

Din păcate, am luat decizia de a-mi încheia cariera de fotbalist profesionist. Motivele ne privesc pe mine și pe cei apropiați mie.  

Aș dori să le mulțumesc tuturor celor care și-au împărtășit zilele cu mine într-un fel. Cei care m-au ajutat când am avut nevoie de ei cel mai mult, cei care m-au ridicat când am căzut, cei care m-au felicitat când am meritat, cei care m-au învățat când am avut nevoie de ei și cei care m-au întâmpinat atunci când eram străin. 

Nu aș putea termina fără o mulțumire specială celor de la Espinho, care m-au chemat pentru o ultimă aventură. Din păcate, nu am mai putut continua. Le doresc succes și nu voi înceta niciodată să fiu unul dintre ei. Președintelui Bernardo, vicepreședintelui Bruno, lui Pepito, domnului Julião, Maragato și intregii echipe Sporting de Espinho, vă mulțumesc că mi-ați oferit ultimele 10 zile de carieră ca jucător. Practic, am terminat acolo unde am început”, a anuntat Mario Felgueiras.  

Junior al unuia dintre granzii Portugaliei, Sporting, Felgueiras a apărat de-a lungul carierei la formații precum Espinho, Portimonense, Braga, Setubal, Rio Ave, FC Brașov, CFR Cluj, Konyaspor, Pacos Ferreira si Anorthosis.

CFR Cluj / Mario Felgueiras se retrage la numai 32 de ani: „Nu mai pot!”

Acum 4 ani, Felgueiras era cotat la 3 milioane de euro!

Portughezul se retrage cu o cotă de piață de 200.000 de euro. De la CFR Cluj a plecat la Konyaspor, în 2015, pe 800.000 de euro, când și-a atins cota maximă a carierei, 3 milioane de euro pe transfermarkt. 

La începutul anului trecut, portarul portughez a fost la un pas de a ajunge la Craiova, dar mutarea nu s-a mai concretizat. Tot atunci, acesta a recunoscut că a fost dorit și de FCSB pe vremea când juca la CFR Cluj. „A existat ceva când am fost la CFR, dar de atunci nu am mai primit nimic”, spunea Felgueiras, în februarie 2018.

77 de meciuria jucat Felgueiras pentru CFR Cluj, în perioada 2012-2015

În sezonul 2011-2012, la FC Brașov, portarul portughez a evoluat în 34 de partide. 

VEZI ȘI:

Motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat toate ofertele din Anglia: „M-au dorit și în Premier League, dar am spus NU”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
protech
protech  •  11 Septembrie 2019, 11:22
Postat de caminero pe 11 Septembrie 2019, 11:12

Ăsta-i ăla la care s-a fluierat fault cînd a dat cu șpițul în pămînt în loc să degajeze sănătos mingea?! cu Voința Sibiu?

Nu e el. La meciul ala, in poarta era Beto.

caminero
caminero  •  11 Septembrie 2019, 11:12

Ăsta-i ăla la care s-a fluierat fault cînd a dat cu șpițul în pămînt în loc să degajeze sănătos mingea?! cu Voința Sibiu?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează