FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Pleacă iar Dan Petrescu?! Impresarul antrenorului aruncă bomba: „N-ar putea să refuze! Există posibilitatea să-şi încheie contractul cu CFR”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 octombrie 2019 10:12

Dan Petrescu (51 de ani) e pe lista scurtă a celor de la Dinamo Moscova, după ce Dmitri Khokhlov (43 de ani) a părăsit echipa din cauza rezultatelor slabe.

  • CFR Cluj înfruntă astăzi Viitorul, liveTEXT pe GSP.ro de la 20:30, în direct la TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport

Dinamo Moscova se află în acest moment pe loc retrogradabil în Rusia, cu doar 10 puncte strânse în 12 etape. Conducerea a trecut la măsuri radicale. A scăpat de antrenorul care i-a dus în această situație și îl curtează pe Dan Petrescu, tehnicianul care a mai pregătit formația din capitala Rusiei între 2012 și 2014.

Nicolae Pîrnău, impresarul lui Petrescu, nu exclude o eventuală plecare a „Bursucului” de la CFR Cluj.

„Nu ştiu dacă Dan Petrescu este pe lista posibililor antrenori ai echipei Dinamo, deoarece nu am acea listă. Pot să spun sigur că Petrescu a petrecut o perioadă bună în Rusia, la Dinamo Moscova în special, şi i-ar plăcea să revină. În grupele Ligii Europa, a învins Lazio şi a pierdut cu Celtic.

Există posibilitatea ca el să-şi încheie contractul cu CFR Cluj. Dacă ar fi o ofertă de la Dinamo, nu cred că ar fi vreun antrenor să o refuze, deoarece condiţiile şi campionatul Rusiei sunt o perspectivă atractivă”, a declarat Nicolae Pîrnău conform TV Telekom Sport.

Se repetă scenariul din 2018?

Dan Petrescu a mai părăsit-o pe CFR Cluj la finalul sezonului 2017-2018, într-o situația asemănătoare. „Bursucul” tocmai devenise campion în România, dar a opta pentru o mutare în China, la Guizhou Hengfeng. Obiectivul, salvarea de la retrogradare, nu a fost îndeplinit, iar Dan Petrescu a revenit la „feroviari”, pe care i-a condus spre un nou titlu.  

Vezi și:

EXCLUSIV Dan Petrescu, clauză de două milioane de euro dacă vrea să plece de la CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
sakamoto
sakamoto  •  06 Octombrie 2019, 21:46

Daca pleaca Dan, ce mare problema? Sta cit sta unde pleaca si iarasi vine inapoi, cu multi banutzi. Tot la CFR se va intoarce, mai bogat si mai falos. Nu asta-i marea problema a fotbalului romanesc. Nu avem jucatori de valoare, antrenori, arbitrii trintesc meciurile intr-o veselie. Tribune goale. Fotbalul romanesc condus de Mafie, este la coada Europei.

1461177693935533
Sorin Gane  •  06 Octombrie 2019, 21:00

IAR INCEPETI CU DACA SI CU PARCA ? DA - SUNT MULTI CARE ABIA ASTEAPTA SA SE SCAPE DE BURSUC - SA NU MAI FIE CFR-UL ASA ECHPA PUERNICA SI MAI ALES PRIMA IN CAMPIONAT .

2152096608251007
Antonio Dragan  •  06 Octombrie 2019, 18:02

Si dk pleaca nu e stres.asa primește si Muntean o sansa ca e antrenor bun si poate sa o arate....

Vezi toate comentariile (40)
Comentează