FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, prima reacție după dezvăluirile despre problemele financiare! Ce spune despre jucătorii doriți de FCSB: „E un caz aparte”

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 08:33 / Actualizat luni, 10 august 2020 10:04

Marius Bilașco (39 de ani), directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, a vorbit despre problemele financiare de la club și despre faptul că jucătorii sunt nemulțumiți de întârzierile salariale.

  • CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League: Floriana FC, campioana din Malta
  • Meciul se va juca în manșă unică, în deplasare, în Malta, pe 18 sau 19 august

Gazeta Sporturilor a publicat ieri ce datorii are clubul către jucători, sume între 100.000 și 130.000 de euro pentru fiecare fotbalist, dar oficialul campioanei a spus că elevii lui Dan Petrescu vor fi plătiți. În plus, acesta susține că nu se pune problema ca mijlocașul Damjan Djokovici și fundașul Kevin Boli, doriți de FCSB, să plece.

„Există o datorie la jucători care cred că se va achita în această săptămână. Primele de meci trebuie achitate până la 30 de octombrie 2020, conform contractelor. Toți jucătorii și-au luat mereu toate bonusurile, de trei ani de zile, de când sunt eu la CFR Cluj. Pe luna aprilie se va lua în condițiile în care echipa se va califica în grupele unei competiții europene. A fost o înțelegere cu fotbaliștii, împreună cu conducerea.

Djokovic e un caz aparte. A fost o datorie către el, care a fost achitată, din ce știu. Nu e în pericol să devină liber de contract sau să plece la FCSB. Mai are doi ani cu CFR Cluj. Kevin Boli e jucătorul nostru, am plătit bani pe el. Am activat clauza de cumpărare. Nu văd ce probleme ar fi cu el”, a declarat Marius Bilașco potrivit digisport.ro.

VIDEO. CFR Cluj și-a aflat prima adversară din drumul spre grupele Champions League

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj va ști AZI contra cui poate juca în turul II din Champions League: lista publicată de UEFA

Campioana e văzută ca un colos în Malta: „Am avut ghinion la tragerea la sorți, jucăm cu giganții din România”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
antihotie
antihotie  •  10 August 2020, 18:12
Postat de fzoltan pe 10 August 2020, 12:48

Tipic pentru gso: după ce a-ți înghițit in sec la al treilea titlu consecutiv, transferati perlele lui gigi in premier in serie a, in Bundesliga :) si plangeti cu lacrimi de crocodili de "problemele de la cfr". Semne bune! Vine al patrulea titlu in gruia!

foarte multi zoltani printre suporterii chefereului

fzoltan
fzoltan  •  10 August 2020, 12:48

Tipic pentru gso: după ce a-ți înghițit in sec la al treilea titlu consecutiv, transferati perlele lui gigi in premier in serie a, in Bundesliga :) si plangeti cu lacrimi de crocodili de "problemele de la cfr". Semne bune! Vine al patrulea titlu in gruia!

124690441979915
Crystyan Marian  •  10 August 2020, 12:44

CFR SĂ DEA IN JUDECATĂ ZIARIȘTII CARE SCRIU FĂRĂ SĂ AIBĂ INFORMAȚII DE LA SURSĂ OFICIALĂ!!!!!!!!!!!!!!....DECI DE FAPT NU ESTE CUM SCRIU ZIARLE DE CÂTEVA ZILE... CUM SĂ VĂ CREDEM NOI CITITORII!??!?!?!?!? ...ASTA ESTE CÂND NU MAI SUNT JURNALIȘTI PROFESIONIȘTI!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează