FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // EXCLUSIV S-a lămurit misterul! Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a fost în Rusia + reacția „Bursucului”

Dan Petrescu a câștigat titlul pentru al doilea an consecutic cu CFR Cluj
Dan Petrescu a câștigat titlul pentru al doilea an consecutic cu CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 25 mai 2019 18:49

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, este în Dubai, cu familia, iar în Rusia ar fi fost pentru o mai veche problemă: nu și-a recuperat încă o restanță de 700.000 de euro după despărțirea de Kuban Krasnodar, pe care a antrenat-o ultima dată în 2016

Într-un scurt dialog exclusiv cu GSP.ro, Dan Petrescu a precizat azi că „sunt în vacanță. E doar o problemă personală și nu e cazul să dau detalii despre cum îmi petrec timpul liber!”. 

„Bursucul” a refuzat să comenteze pe marginea vizitei sale în Rusia. Tehnicianul este acum în Dubai, alături der familie.

Vineri, Gică Hagi spunea că „am vorbit cu Dan, am auzit că e prin Rusia. Nu ştiu de ce, întrebaţi-l ce căuta pe acolo. Probabil vrea să viziteze Moscova”.

Surse apropiate clubului din Gruia confirmă că antrenorul ar fi fost în Rusia, dar nu pentru a-și pregăti plecarea de la CFR Cluj, ci să rezolve niște mai vechi probleme financiare.

El ar mai avea de recuperat 700.000 de euro de la Kuban, încă din decembrie 2017, din ultima perioadă în care a antrenat formația din Krasnodar.

Conform unei mai vechi declarații ale impresarului său, Nicolae Pârnău, care l-ar fi însoțit și acum în Rusia: „Dan vrea să doneze acești bani unui orfelinat din orașul rusesc”.

Vezi și: Dan Petrescu ar fi plecat în Rusia » A fost dat de gol de Gică Hagi: „Întrebaţi-l ce căuta pe acolo” » Se repetă scenariul de anul trecut?

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1609288426001049
Vasiliu Daniel  •  25 Mai 2019, 23:27
Postat de rocky2 pe 25 Mai 2019, 19:24

Inca nu pleaca, ramane sa-i mai ia un titlu fcsbului!:)))

Dan Petrescu pentru bani se vinde... Nu va fi uitat pentru gestul din Giulesti ;) Problema e alta ... au fost 4 antrenori .. dar tactic ... nu sa vazut .. cfr a jucat tot campionatul prost .. noroc cu arbitrajul di deciziile politicie ... pacat ca politicul nu se poate baga si in afara romaniei :D Valeu !! vine Dudelange !!!

rocky2
rocky2  •  25 Mai 2019, 19:24

Inca nu pleaca, ramane sa-i mai ia un titlu fcsbului!:)))

cj666
cj666  •  25 Mai 2019, 19:15
Postat de dinamo_fan pe 25 Mai 2019, 19:07

sursele gsp, ieri pleca pe surse, azi nu pleaca pe surse. zici gsp si ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează