LIGA 1  ·  CFR CLUJ

CFR Cluj semnează cu Tesla! Colosul american vine să bage bani în „Gruia” + suma uriașă pe care ar urma s-o investească

Articol de - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 14:31

TESLA. CFR Cluj se pregătește să semneze cu o societate ce aparține de Tesla! Celebrul constructor american de automobile electrice e gata să investescă bani grei în „Gruia”.  

Informația a fost dezvăluită astăzi de Transilvania Reporter, după ce Gazeta Sporturilor a scris zilele trecute despre posibilitatea ca un nume uriaș să ajungă să sponsorizeze clubul lui Neluțu Varga.  

O societate TESLA vine la CFR Cluj

Conform informațiilor GSP.ro, CFR Cluj ar urma să fie sponsorizată de o societate a grupului Tesla, mai exact o divizie care se ocupă de construcția de elicoptere și drone. Colaborarea urmează să fie oficializată în aproximativ o săptămână!

Colosul Tesla, unde director executiv e celebrul Elon Musk (foto principală), voia de multă vreme să se asocizeze cu un club participant în Europa, iar ascensiunea celor de la CFR Cluj, calificați în șaisprezecimile Europa League, le-a făcut cu ochiul americanilor. 

Aceștia au considerat că o asociere cu o echipă din Vestul Europei ar fi fost mult prea costisitoare. 

CFR Cluj, sponsorizare fără precedent 

CFR Cluj ar urma să primească nu mai puțin de 16 milioane de euro în doi ani din partea grupului Tesla.  

Conform unor surse din apropierea grupării din Gruia, firma respectivă ar urma să vină cu o sponsorizare de 7 milioane de euro în primul an. Iar pentru cel de-al doilea, suma ar urma să crească, ajungând la 9 milioane de euro. 

Parteneriatul s-ar putea extinde și mai departe, cu o singură condiție: echipa lui Dan Petrescu să reușească să ajungă și anul acesta în grupele unei competiții europene. 
 

Există indicii că acesta ar fi fost și unul dintre motivele pentru care tehnicianul a ales să ignore orice altă ofertă care a sosit pe adresa sa în această iarnă și să continue alături de CFR.

Vezi și: Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (120)
pirucul  •  15 Ianuarie 2020, 08:56

creapa inima in voi de invidie sa scrieti ca la echipa de pe locul 1 . dar ati zis sa trecem primele 3 ca doar ori crede prostii ca vin la fcsb. nu , astia merg la o echipa serioasa, nu cu un mascarici ca si patron.

johnwick  •  15 Ianuarie 2020, 01:13
Postat de ctinescu pe 14 Ianuarie 2020, 22:30

da-ti seama,prostie+distilata=laslas.

da-ti seama, prostie pura .... escu

ctinescu  •  14 Ianuarie 2020, 22:30
Postat de steaua_vs_fc_fcsb pe 14 Ianuarie 2020, 22:21

Mare prost mai ești!

da-ti seama,prostie+distilata=laslas.

Vezi toate comentariile (120 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1