FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // FOTO Două greșeli mari de arbitraj în victoria campioanei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 18:25

CFR Cluj a câștigat meciul cu Sepsi de pe teren propriu, scor 1-0. Brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete a comis două greșeli mari.

CFR Cluj a început în forță înfruntarea de pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”. Eforturile trupei lui Dan Petrescu păreau să dea roade în minutul 6, când Omrani a șutat de la 10 metri, iar mingea deviată de Rondon a intrat în poartă.  

„Centralul” Andrei Chivulete a anulat însă reușita, pentru un ofsaid indicat de asistenul Vladimir Urzică. Decizia este una la limită. Reluările arată că fundașul central Hrvoje Barisic este pe aceeași linie cu atacantul campioanei.  

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // FOTO Două greșeli mari de arbitraj în victoria campioanei

Barisic, încercuit în dreapta imaginii, îl scoate din ofsaid pe Rondon, încercuit în stânga imaginii FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Golul a fost marcat din ofsaid

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 86 de Vinicius. Fundașul central al campioanei a scăpat din marcaj și a reluat cu capul, dar reluările au arătat că în momentul centrării, umărul lui Vinicius era în fața liniei apărătorilor covăsneni.

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // FOTO Două greșeli mari de arbitraj în victoria campioanei

Vezi și:

Gică Hagi acuză direct LPF: „Eu zic că există rea intenție... Nu poți să înțelegi asta?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
daniaania
daniaania  •  05 Decembrie 2019, 11:50

Daca era fcsb nici nu terminati 2 zile sa plangeti, daca au gresit la Rondon au reparat la Vinicius, ce este asa beag deal ???? Problema ii la otosani care nu vrea sa amane meciul cu noi duminica.Stau si ma intreb ce butoane merg la botosani sau ce prime!!!! Este cchiar rusinos ce fac aia din moldova !!!!!!!!!!! Despre asta nu scrieti???? CFR a jucat asa multe meciuri iar cel cu Celtic este f f important !!!!!!!!

petrucj
petrucj  •  05 Decembrie 2019, 09:39

Dacă vinicius își tăia unghiile înainte de meci nu era offside.

jabs
jabs  •  05 Decembrie 2019, 08:44
Postat de aius pe 04 Decembrie 2019, 21:52

Aseara in min 56. fault in calitate de ultim aparatotr la Cristea facut de jucatorul fcsb(Cristea) cartonas galben , minim, al doilea si afara !Nu v-am vazut sa scrieti nimic !Atunci cand cititorii va atrag atentia fata de ,,iubirea ,, voastra,,aratata fcsb, ziceti ca nu au dreptate !De ce nu sunteti corecti ,, dragi,, ziaristi pro-fcsb?!

Craiolguta...probleme ????????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează