FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - SEPSI 1-0

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // Leo Grozavu, ironic după meciul cu campioana: „Așa e când vine vântul din pupă. Înțelegeți ce vreți”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 21:32

Sepsi Sf. Gheorghe a pierdut în deplasare cu CFR Cluj, scor 0-1. Antrenorul Leo Grozavu a criticat maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Andrei Chivulete. 

„Felicit echipa gazdă. Astăzi aveam nevoie de niște fotbaliști care să cunoască mai bine fotbalul din România. Nu au avut maturizatea necesară ca atunci când  vine vântul din pupă să facă și ei ca adversarii, să profite. Înțelegeți ce vreți din asta. Cred că reușeam dacă eram mai experimentați.

Nu am pe cine să fiu supărat. Echipa a muncit, s-a dăruit, din păcate nu am obținut nimic. Greșeli se întâmplă la fotbal. O muncă de 87 de minute a fost năruită într-o singură fază. Am fost prea departe, dar acel jucător a venit mult prea liber. Au fost și niște blocaje, niște împingeri, mi s-a părut și ofsaid, dar așa e când joci cu vânt din pupă”, a declarat Leo Grozavu la TV Telekom Sport. 

„Nu am văzut un CFR superior la joc. La capitolul forță, experiență e e clar că sunt o echipă net superioară. Le doresc multă baftă în Europa, sper să se califice. Să dea Dumnezeu, pentru că avem nevoie” - Leo Grozavu, antrenor Sepsi 

Vezi și: 

CFR CLUJ - SEPSI 1-0 // Bogdan Mara, devastator la adresa unei rivale din Liga 1: „Dacă nu sunt interese ascunse, eu chiar nu înțeleg!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  05 Decembrie 2019, 10:07

Daca pentru CFR ar fi "vant la pupa" s-ar accepta amanarea meciului de la Botosani, fara ca moldovenii sa fie consultati. Clujenii au avut o sumedenie de oportunitati de a marca, Sepsi doar s-a aparat. Asa ca Leo Grozavu "bate campii", el trebuie sa produca fotbal nu sa repete "idila" cu Golofca sau sa faca scandal

clujcampion
clujcampion  •  05 Decembrie 2019, 00:15
Postat de Dan Dumitrescu pe 04 Decembrie 2019, 23:04

Dupa un meci in care nu ai facut altceva decat sa blochezi adversarul in speranta unui meci nul mai ai tupeul sa faci aluyii idioate? Doar ghinionul si poate o oarecare stare de oboseala a facut ca scorul sa nu fie mai concludent. Apropo, ofsaidul ala vazut doar de tusier se pune la ghinion sau la sansa?

Ala se pune la vant din prora. .

cornelconasu
cornelconasu  •  04 Decembrie 2019, 23:08

Dacă e folosit cu sensul maritim , forma e una singură și anume ”pupa” ! Nu există... ”pupă” ci numai pupa navei, bărcii, vaporului, etc (partea din spate a unei ambarcațiuni) !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează