FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Interes din Serie A pentru titularul de la CFR Cluj: „Îl urmăresc cluburi importante”

Simone Scuffet, în centru // sursă foto: Imago Images
Simone Scuffet, în centru // sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2023 14:19 / Actualizat vineri, 03 februarie 2023 15:51

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, spune despre portarul Simone Scuffet (26 de ani) că „este urmărit de cluburi importante din Italia”.

Adus de CFR Cluj în vara lui 2022 din Cipru, de la APOEL Nicosia, Scuffet a devenit titular incontestabil în poarta campioanei României.

Italianul a jucat deja 29 de meciuri în tricoul vișiniu, în care a încasat 20 de goluri. Iar în 16 dintre partide, peste jumătate, a păstrat poarta CFR-ului intactă!

Evoluțiile lui Scuffet au atras atenția unor clubul importante din Italia, potrivit președintelui clubului, Cristi Balaj.

E oficial, s-a lansat un nou program socios la Dinamo! Obiectivul major: fanii vor să cumpere acțiunile de la Șerdean
DINAMO
E oficial, s-a lansat un nou program socios la Dinamo! Obiectivul major: fanii vor să cumpere acțiunile de la Șerdean

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Scuffet este urmărit de cluburi importante din Italia”

„Avem un portar excelent, Scuffet este urmărit de cluburi importante din Italia. Se știa despre el în Italia, a fost și la națională, una dintre alternativele lui Buffon. Jucând la noi, cu rezultate foarte bune, este urmărit”, a precizat Balaj la Fanatik Superliga.

Întrebat dacă este vorba despre echipe din Serie A, Balaj a confirmat: „Da. Nu dau nume, atât timp cât nu există oferte clare și nu sunt parafate transferurile, nu discut despre ele. Oricare dintre jucătorii pe care-i avem pot pleca”.

Fost internațional italian de tineret de la categoria U17 până la U21, Scuffet nu are meciuri în reprezentativa de seniori din Peninsulă, dar a fost rezervă la două meciuri ale Squadrei Azzurra, în 2017:

  • 3-0 cu Uruguay într-un amical;
  • 5-0 cu Liechtenstein într-un meci din calificările la Mondial.

În primul meci, poarta italienilor a fost apărată de Gianluigi Donnarumma. La al doilea, de Gianluigi Buffon.

Mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mititelu i-a închis telefonul în nas lui Tudor Samuilă: „Pa, la revedere!” » De la ce s-a „aprins” finanțatorul lui FCU Craiova

CFR Cluj avertizează, în cazul jucătorului declarat liber de FIFA: „Răspundeți în solidar!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
VanBasten
VanBasten  •  03 Februarie 2023, 18:29
Postat de vasileroaita pe 03 Februarie 2023, 16:32

Foarte bun portar. Dă siguranță echipei.

E mai bun decat Tatarusanu.

mihai_bn
mihai_bn  •  03 Februarie 2023, 16:47

Începeți să vindeți din jucători, domnule Balaj. Tot timpul apar în presă informații că există interes din străinătate pentru jucătorii CFR-ului, dar nu pleacă unul! Ați avut ofertă de peste 3 milioane și jumătate de euro pentru Omrani. Nu l-ați vândut, iar după 2 ani a plecat gratis. Ați avut ofertă bună pentru Debeljuh, nu l-ați dat, ulterior jucătorul s-a accidentat grav. Ați avut oferte pentru Burcă, nu l-ați dat. Ați avut oferte consistente pentru Petrila, jucătorul e tot la CFR. Pentru Nana Boateng ați primit o ofertă foarte mare. E păcat că nu profitați de oferte. Jucătorii devin frustrați că nu pleacă la salarii mai mari, clubul nu se alege cu bani, iar unii fotbaliști se accidentează și nu se știe dacă vor reveni la nivelul de dinaintea accidentării (Debeljuh). Plus că unii se plafonează.

vasileroaita
vasileroaita  •  03 Februarie 2023, 16:32

Foarte bun portar. Dă siguranță echipei.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează