FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ 1-3

CFR CLUJ, CAMPIOANA LIGII 1. CFR Cluj sparge banca! Transfer de milioane de euro al unui jucător român, pentru grupele Champions League

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 00:06 / Actualizat marti, 04 august 2020 00:37

CFR Cluj a devenit campioana României pentru a treia oară la rând, iar șefii echipei au stabilit deja primele țintă pe piața transferurilor: Nicolae Stanciu (26 de ani).

  • CFR Cluj va debuta în preliminariile Ligii Campionilor pe 18/19 august;
  • Clujenii își vor afla prima adversară pe 9 august

După câștigarea campionatului, CFR Cluj va intra în turul I al preliminariilor UEFA Champions League, iar șefii clubului vor ca echipa să ajungă în grupele competiției. Pentru acest obiectiv, conducerea este gata să facă un sacrificiu financiar uriaș și să-l transfere pe Nicolae Stanciu. În plus, Nelu Varga a anunțat că echipa vrea și un golgeter din Italia.

„Vom face două transferuri foarte importante, pe care le vom anunța în aproximativ două săptămâni. Unul dintre ele îl vizează pe un mare golgheter al Italiei, celălalt e cel care ne-a răpus în Liga Campionilor. Se poate să fie Stanciu. Încercăm să obținem semnătura lui. O să fie o surpriză pentru toţi cei care vor urmări Liga 1 şi Liga Campionilor, transferul din Italia”, a declarat Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, la Look Sport.

Ce faci în cazul ăsta? Că nu mai ai trei mijlocași defensivi. Ai un mijlocaș și jumătate sau 2 
- Cornel Dinu, la TV Telekom Sport

Pista Stanciu este una mai veche pentru CFR Cluj, ardelenii dorindu-l încă din primăvară pe mijlocașul Slaviei Praga. Nicolae Stanciu va fi însă greu de adus de CFR Cluj. Românul a venit la Slavia Praga și a devenit jucător de bază, fiind decisiv în câștigarea titlului. Internaționalul român a bifat 40 de meciuri și patru goluri pentru cehi.

33 de goluriși 24 de pase decisive a reușit Stanciu pentru FCSB, în 136 de meciuri oficiale

2 titluriare Nicolae Stanciu în palmares alături de FCSB, cucerite în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015

4.500.000 de euroeste cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt

VIDEO. CFR Cluj a câştigat al 3-lea titlu consecutiv de campioană a României, al 6-lea din istorie

Citește mai multe știri despre succesul lui CFR Cluj: 

CFR Cluj în preliminariile Ligii Campionilor » Cum arată traseul spre grupe: adversari infernali + program încărcat

EXCLUSIV Nelu Varga, reacție tăioasă după succesul lui CFR Cluj: „Alții au încercat să câștige titlul pe după mese! Noi nu am câștigat prin culise”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
clarvazatorul
clarvazatorul  •  04 August 2020, 10:12

Cand pleaca chinezii de la Slavia, cehii vor avea probleme si mai mari decat noi. Pentru ca nu au forta financiara in fotbal nici cat noi. De fapt departe, si ei si polonezii.

clarvazatorul
clarvazatorul  •  04 August 2020, 10:11
Postat de 0005 pe 04 August 2020, 04:57

In caz ca n-ai idee campionatul Cehiei este unul mai slab decat al Romaniei unde sunt doar 2 echipe mari: Slavia Praga si Sparta Praga. Restul echipelor sunt de umplutura la nivel de Chiajna, Voluntari sau Chindia... Daca te lasi inselat de aparente... e ok. Stanciu e expirat, bun pt Liga 1, dar de Liga Campionilor??? Balotelli e si mai expirat... A avut atatea sanse si a dat cu oistea in gard peste tot pe unde a fost. Il cumperi doar sa-l tii rezerva de lux!

E mai slab, cunosc nivelul, iar Sparta la ora actuala e sub Craiova si FCSB. Plzen cred ca e a 2-a, care oricum in Europa nu stiu daca face mare branza. Dar Stanciu nu doar ca e cel mai bun jucator din campionat, demonstreaza si in Europa. E foarte bun Nicusor. Romania e o conjunctura ca e atat de jos, a distrus Liga 1 DNA-ul, dar chiar si asa adevarul e ca nu sunt bani si asta ne afecteaza. Insa daca joaca Botosani cu o echipa ceha gen Teplice care era sus face instructie. Am vazut-o pe Sparta castigand usor cu echipe de "top" de acolo, deci nivelul e jalnic... Sparta fiind la ani lumina de cea care tot pierdea la Steaua acum cativa ani!

clarvazatorul
clarvazatorul  •  04 August 2020, 10:09

Stanciu nu merge la CFR, aberati! Omul e prea bun ca sa joace intr-un campionat de top 5. S-a vazut in Liga.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează