FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj dă 63.000 € lunar de pomană! Mutările lui Dan Petrescu au adus o gaură în bugetul campioanei

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat luni, 04 octombrie 2021 08:48 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 09:37

Campioana CFR Cluj plătește foarte bine 5 jucători pe care nu îi poate folosi, fiindcă ei nu sunt pe lista cu lotul pentru campionat.

Transferurile pe care le-a operat CFR după revenirea lui Petrescu au scos în afara lotului câțiva fotbaliști care nu au acceptat să semneze rezilierea contractelor. Salariile lor rămân de plătit.

Cel mai scump e Tahiri, care încasează 18.000 de euro lunar doar ca să se antreneze. Mijlocaș central, el a fost titular în prima ligă olandeză în sezonul trecut, a jucat în 33 de meciuri pentru Waalwijk. La CFR a fost folosit la început, în mandatul lui Șumudică, apoi a dispărut din lista cu lotul pentru prima divizie.

El câștigă 18.000 de euro lunar. Guessouma Fofana primește 15.000 de euro tot ca să se antreneze. Mijlocaș defensiv, francezul adus de la Guingamp nu poate nici el să fie folosit în campionat, nu se află în listă.

Jonathan Rodriguez, Butean, Hoban sunt și ei plătiți fără să joace. Rodriguez e într-o situație rară, el se află pe lista pentru meciurile din Conference League, dar în Liga 1 nu poate să apară.

CFR Cluj dă 63.000 € lunar de pomană! Mutările lui Dan Petrescu au adus o gaură în bugetul campioanei
Jonathan Rodriguez,

Hoban a fost un jucător favorit al lui Petrescu, acum nu mai e. Pe Butean, Dan l-a descris ca „un nou Dan Petrescu" atunci când vișiniii au reușit să îl aducă de la Astra.

4 meciuria jucat Fofana la CFR în campionat. Mijlocaș defensiv, el a venit în vara aceasta de la Guingamp. A mai fost folosit și în trei partide din cupele europene

Arlauskis a renunțat

Cu toții sunt plătiți degeaba cu salarii foarte mari, față de nivelul obișnuit din campionatul românesc. La Botoșani, a doua clasată după CFR, salariul cel mai mare e de 5.000 de euro, atât câștigă Ongenda.

CFR a scăzut totuși costurile când s-a despărțit de Arlauskis. Portarul lituanian a semnat rezilierea și a renunțat astfel la un contract care îi aducea 5.000 de euro lunar până în decembrie. Din ianuarie, „Arla" ar fi fost plătit mai bine într-un acord valabil până în 2024. 

6 partidea bifat Tahiri la Cluj, cu tot cu jocurile din cupele europene. Mijlocașul belgian a marcat un gol. În sezonul trecut jucase de 33 de ori pentru Waalwijk, în prima ligă olandeză

VIDEO  Stelea, despre meciul de coșmar cu Suedia: „Nu mă așteptam să mă bage. Mă simțeam aiurea, mă învinuiam pe mine”

Citește și: 

Dan Petrescu a „tunat” în vestiar la pauza meciului cu Gaz Metan: „Nu am fost niciodată atât de dur. Nu pot să fac miracole”

Andrei Burcă, despre cum s-a „trezit” CFR în a doua repriză: „Nu vreau să reproduc ce s-a întâmplat la pauză”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
gazistu
gazistu  •  05 Octombrie 2021, 02:33

pai nu-i asa mult, chipciu singur le ia jumatate , adica 30.000E lunar, aia sunt 5.

wearethechampions
wearethechampions  •  04 Octombrie 2021, 19:04
Postat de napocarepublic pe 04 Octombrie 2021, 17:28

Noi luam campionate.. totul se face cu sacrificiu..incetuc il luam si pe al cincelea consecutiv

*** de 2-3 ori pe zi pe gigisepisti de cfr. E semn ca deja tremura chilotii pe cioban. Cu toti Rusanzii lui Vassaras se pare ca iar vin zile negre.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

napocarepublic
napocarepublic  •  04 Octombrie 2021, 17:28
Postat de sibelius pe 04 Octombrie 2021, 17:24

Deci Gheorghe i-a pus la CFR sa va castige campionatul. Destept om! Pe Baptista tot el vi l-a adus? Pe Traore? Probabil la el au ajuns si banii "retrasi" de Harpy Bacsi.

Noi luam campionate.. totul se face cu sacrificiu..incetuc il luam si pe al cincelea consecutiv

Vezi toate comentariile (22)
Comentează