FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // VIDEO EXCLUSIV GSP LIVE Alex Pașcanu, criticat aspru de Lucian Goian: „E rigid și imobil! Nici la Euro n-a fost super stofă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 decembrie 2019 11:56

Lucian Goian (36 de ani, fundaș central), fotbalistul lui Chennaiyin (India), a vorbit în această dimineață la GSP Live despre Alex Pașcanu (21 de ani, fundaș central), fotbalistul transferat de CFR Cluj de la Leicester pentru 600.000 €.

„Trebuie să plece la o echipă unde să joace meci de meci. Degeaba te antrenezi, dacă nu ai presiunea unui meci oficial. Sunt jucători tineri mai buni în Liga 1 decât Pașcanu. N-am nimic cu băiatul, dar nici la Campionatul European U21 nu mi s-a părut super stofă. E puțin rigid și imobil”, a declarat Goian, la GSP Live.

„Un copil de 23 de ani poate să prindă experiență. Uitați-vă la Costi Dima (n.r. fotbalistul Astrei). Coincidența face că-l cunosc și că îi cunosc și părinții. A fost la Dinamo, n-a jucat și nu s-a mulțumit să rămână acolo.

N-a reușit nici la Viitorul și a plecat la Astra. A nimerit alături de Tamaș, despre care am spus că este cel mai bun fundaș central alături de care am evoluat în cariera mea. Joacă meci de meci și crește”
Lucian Goian, la GSP Live

400.000 €este cota de piață a lui Pașcanu, potrivit Transfermarkt

3 meciuria bifat Alex Pașcanu pentru CFR Cluj în Liga 1

VEZI ȘI:

DINAMO // EXCLUSIV Luna decisivă! Negoiță va discuta cu Uhrin » Antrenorul poate pleca oricând, pentru 15.000€

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
1454232954613529
Dumitru Mihai  •  05 Decembrie 2019, 04:03

Rautacios! E un tanar care mie personal mi a placut la tineret!

kamouniyak
kamouniyak  •  04 Decembrie 2019, 19:45

Daca zici de Pascanu ca e rigid si imobil inseamna ca nu te pricepi la fotbal. Chiar daca o fi fost Lucian asta fotbalist. Pascanu poate fi orice, dar in primul rand este foarte agil si rapid, asta e principala lui calitate, este tot o fibra si se misca repede, cerinta necesara in Anglia, unde el a jucat. Si a foat chiar superbun la toate meciurile nationalei U21, atat in calificari, cat si la Euro. Plus ca si in campionatul U23 Premier League a foat declarat printre ceinmai buni fundasi, iar acolo e un ritm poate chiar mai bun decat in MamaLiga lui Astra si Voluntari. Multi jucatori din generatia lui de acolo deja joaca in Premier League, de la noi nu a facut nimeni un transfer acolo

1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  04 Decembrie 2019, 16:21

cine vorbea...un fotbalist care a trait in fotbal de pe urma lui frate-su.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează