FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - CRAIOVA

CHINDIA - CRAIOVA // VIDEO Victor Pițurcă, atac la Gigi Becali: „Cum să-i interzici unui jucător să joace?” + „Dacă are bani, să vină să-i cumpere!”

Articol de - Publicat vineri, 08 noiembrie 2019 14:46

Victor Pițurcă (63 de ani), antrenorul Universității Craiova, a susținut o conferință de presă înaintea partidei împotriva Chindiei Târgoviște. Acesta l-a atacat pe Gigi Becali (61 de ani), finanțatorul FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit că poartă negocieri pentru vânzarea lui Florinel Coman și a cerut 25 de milioane de euro, iar cu banii pe care-i va lua are de gând să-i aducă de la Craiova pe Andrei Ivan și pe Vali Mihăilă.

Confruntat cu o posibilă pierdere a celor doi atacanți, ambii în mare formă, Victor Pițurcă n-a părut îngrijorat: „Dacă are bani, nicio problemă, să vină să-i cumpere", a comentat antrenorul oltenilor. 

  • Chindia Târgoviște - Craiova se joacă sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 17:30. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

„Cum să-i interzici să joace?”

Piți l-a atacat însă pe Gigi, indirect, în privința clauzei pe care i-a pus-o lui Mihai Roman I în contract la întoarcerea la Botoșani, aceea de a nu juca împotriva FCSB-ului (MAI MULTE DETALII AICI): „Noi îi avem împrumutați pe Bic și pe Burlacu la Târgoviște. Dar nu știu să aibă vreo clauză potrivit căreia nu pot evolua contra noastră. Ce clauză e asta? Jucătorul trebuie lăsat să joace! Cum să-i interzici să joace?".

CONFERINȚA INTEGRALĂ

🎥 Conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgoviște. Participă managerul Victor Pițurcă și Alex Ioniță. #SustineStiinta #AsaELaCraiova #CampioniLaSuporteri

Publicată de Universitatea Craiova pe Vineri, 8 noiembrie 2019

VEZI ȘI:

FCSB // Gigi Becali dă lovitura cu Florinel Coman: „Am primit un telefon și am cerut 25 de milioane! Negociem, nu s-au speriat de sumă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
thebluestlion
thebluestlion  •  08 Noiembrie 2019, 23:58

Voi credeti ca il mai impresionati pe Piti cu visele lui Gigi? :))))

minell73
minell73  •  08 Noiembrie 2019, 22:35

*** infractor piperean a facut numai nenorociri in fotbalul nostru. Acum, iar a iesit la rampa cu Roman. Sa nu uitam si alte nemernicii,cumpărând din timp fotbalisti, care au ramas la echipele lor, si interzicându-le sa joace impotriva lui. *** asta interlop il vrem afara din fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pote
pote  •  08 Noiembrie 2019, 20:19

Smecherie in declaratii ,frati in fapte. Cloaca mare in fotbal. De sar duce toti la puscarie.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează